- Konu Sahibi paradisekiss
arkadaşlar merhaba benim saç rengim ve istediğim saç renkleri kendi saçımın üstüne bu renkleri tutturmam mümkün mü kuaförde veya evde yardımlarınızı bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk resimdeki saç rengi harika ama ne renk oduğunu bilmiyorum umarım bilen çıkar
İlk resim senin saç rengin sanırım.. En güzeli de o..
arkadaşlar merhaba benim saç rengim ve istediğim saç renkleri kendi saçımın üstüne bu renkleri tutturmam mümkün mü kuaförde veya evde yardımlarınızı bekliyorum
suan sacınızın rengı kendı rengımı boyamı?bence superrrrrr.uclarına bence krepe balyaj attırın yeter.ayrıca boyaysa saclarınız markası ve numarasnı yazabılırmısınz![]()
ayrıca o resımdekı kadın doğal sac regı ustune sanırım uçlara yoğun olarak balyaj yaptırmış.krepe balyaj.ama tabı sarının tonları var.o da artık kuaförün marıfetı
teşekkür ederim yorumun içinevet kendim boyadım hiç açıcı yapmadan 9.1 ve 8.1 küllü renk var saçımda ama küllü gibi durmuyor çok kuaföre sordum çok zor yapamayız diyor uzamasını bekleyecem ama benim evde çözüm bulmam gerek artık
![]()
sağdakini çok beğendim teşekkür ederim önerin için kuaföre göstereyim umarım yaparbence bu rengn ustune balyaj yaptrblrsn cok hos olurrrEki Görüntüle 779703 sagdakı sac rengne yakın olabılecegnı dusunyrm