Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi maceram ve platin istetiğim saçlarım ( resımlı)

venus0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
8.076
25
0
İstanbul
Kızlar saclarımı platın ıstıyorum
denedıgım renklerı sızle paylastım
sımdı sızden fıkır ıstiyorum
soru 1: Sızce saclarım yanarmı ? Sarı kahve ve rofle den sonra
soru 2. Ten rengıme ptalın guzel dururmu 1. Ve 2 fotodakı ten rengı bronzlasmıs halım en son ekledıgım suan cektıgım fotodakı ıse kendı ten rengım.
şimdiden teşekküredrim...

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede birden pilatin yaparsan saçın çok zarar görür. . yada kuaförün pilatin paketler atsın saçına zamanla paket yapa yapa iyice pilatin olursun. zaten tüm saçı açarak pilatin yaptıgında hiç doğal durmuyo. diplerden çıkanlar berbat görünüyo. ama paket olarak atılırsa diplerin çıktıgında bile doğal duruyo. geçmişte 2 şekildede kullandım en güzel paket halinde oldu

yanı canm son fotodakı halım suankı az once cektım o sacta mayıstan kalma roflleler var uclara dogru ındı( SAMAN SARI ROFLE)
sımdı onun ustune platın rofleler attrayım olemı

yanı canm son fotodakı halım suankı az once cektım o sacta mayıstan kalma roflleler var uclara dogru ındı( SAMAN SARI ROFLE)
sımdı onun ustune platın rofleler attrayım olemı

önce saçının altındaki renkle üstünü eşitlemek lazım. biraz bekledikten sonrada istediğini yaparlar. benim demek istediğim saçının tamamını açtırıp hepsini platin yaparsan çok yapmacık duruyo. kalın sık röfle hem saçını daha az yıpratır hemde daha doğal durur.

dıpler sıyah sıyah cıkmıo tabı ozamn dengelı oluyor
cok saol canm ya

saçının tamamını platin yaptığın zaman böyle bebek saçı gibi sonuc çıkıyo ortaya. sana tavsiyem aralara kalın sık röfle olarak attırman. yada tüm saçını küllü açık sarı yaptırman. daha doğal durur.

Hımmm evet
bu arada cok guzelmıs sacların yahu

tşk ederim cnm. bu renkten önce saçlarım kumraldı evde kolestonlarla açayım derken, turuncu yaptım saçımı. sonra kuaföre gittim kaliteli bi oryalle saçımın tamamını açtı böyle oldu ama aşırı yıpranıyo. ve herkes bana saçın çok yapmacık demişti bunu yaptıgımda... bende sonra kısacık kestirdim başka renge boyadım :) bu kadar açık renkli bişey istiyorsan saçını hiç elleme kendin direk güvendiğin bi kuaföre git. kaliteli ürün kullansın.

Son düzenleme:
ben zaten beceremem kı kuafor ypcak

bu sarıya herkes yapmacık der ewet ama cok tatlı bı renk bılmıorm ne yapsam kullu sarı dedgın renk nasıl bısı bn 2. Fotodakı sarıya boyattım bı kere sewmedım ama ole bısımı
bıde sen rofleyle platın yaptrdım demıstın galıba o fotn varmı?

Gözlerin ne renk?
Ben sac rengini bozmaman taraftariyim, cok dogal cok güzel sac rengin.
Dördüncü fotograftaki sac rengine ve saclarina bayildim...

gözlerin ne renk?
Ben sac rengini bozmaman taraftariyim, cok dogal cok güzel sac rengin.
Dördüncü fotograftaki sac rengine ve saclarina bayildim...
ya ben gormedım burayı ıkı kere konu acmısım aynı konu ustune ya :/ bırını sılseler barı

neyse canm gozlerım kahve rengı
4. Yu mayısta attırdgım rofle sonuncu fotoda suan cektıgım foto yıne aynı rofle ama uzamıs halı rofleler daha aslarda suan

malesef yok canım... benimde içimde ukteydi pilatin saç yaptırdım aldım hevesimi. bu kadar istiyorsan 1 2 ay çok güzel bakım yap saçına sonra git kuaföre yaptır istediğin gibi hevesini al bence :)

malesef yok canım... Benimde içimde ukteydi pilatin saç yaptırdım aldım hevesimi. Bu kadar istiyorsan 1 2 ay çok güzel bakım yap saçına sonra git kuaföre yaptır istediğin gibi hevesini al bence :)
bıde maymun gıbı olmak var
Anemle esım benı topa tutar kesın yakısmazsa vallahı
bazılarında cok kotu duruo ıste bnde ole olmaktan korkuyorm
bazılarındada super duruo

Koyu kahve mi peki? Ten rengine gider ama platin kadar iddiali bir renk düsünülüyorsa eger kas ve göz rengi de dikkate alinmali.

bıde maymun gıbı olmak var
Anemle esım benı topa tutar kesın yakısmazsa vallahı
bazılarında cok kotu duruo ıste bnde ole olmaktan korkuyorm
bazılarındada super duruo

çevrende peruk satan bi yer yok mu? yada kuaföründe filan kaynak saçlar olabilir. onlardan pilatin rengi olanı al tut yüzüne. yakıştıramazsan yaptırmazsın :)

koyu kahve mi peki? Ten rengine gider ama platin kadar iddiali bir renk düsünülüyorsa eger kas ve göz rengi de dikkate alinmali.
canm kaşlarım acık bole kılarım falanda grı cılız
ama goz rengım sıyah denen renk degıl ama koyu barız kahve elaya falan kacmıo hıc

goz rengım bole ıste
kaslarımda goruldugu renk
buda sacımın cıkolata kahvelı halı ılk boyattıgm gun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…