Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Simdivki renk guzelmis bu tam siyah mi yoksa kestane falan mi benim de saclarim su an karamel sari balyajlar var 1 senedir kullaniyorum ama sıkıldım ve cok yiprandi saclarim asiri derecede dokuluyor kendi rengime donmek istiyorum en azindan kendi rengime boyarim bi daha da boyamam diyorum ama iste tam simsiyah degil saclarim o yuzden bu rengi ogrenmek istedim
ben geçen ramazan bayramında koleston böğürtlen siyahına boyamıştım şuan resimdeki gibi yalnız böğürtlen siyahı simsiyah yapıyor saçı siyah seviyorum aslında ama işte değişiklik olsun istiyorum..
Bence sana siyah cok yakisiyor ama sen sevmiyomussun bak lorealin cikolata karamel, bal kahve, caffe latte renkleri cok hosuma gitti bende kac gundur boya baktigim icin aklimda kalmis :)