En etkili bit ilacı tavsiyeleriniz(kızlarda bit)?

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.364
3.507
133
Benim ikizlerden biri kaşınıyordu ikisininde saçlarında sirke tespit ettim. Bana sirke ve bite en etkili şampuan ve ilaç önerisi olan üyelerden yardım istiyorum. Paraniti kötüleyenler olmuş.

Benim ikizlerden biri kaşınıyordu ikisininde saçlarında sirke tespit ettim. Bana sirke ve bite en etkili şampuan ve ilaç önerisi olan üyelerden yardım istiyorum. Paraniti kötüleyenler olmuş.
Saf sirke duymuştum onu pamukla diplere sürünce etki ediyormuş. Ben kızım için direk eczaneden her hangi bir ilaç alıyorm hemen fayda ediyor.

Merhaba, benim kızım her yaz başında mutlaka bitlenirdi. Bit tarağını keşfettim, eczaneden aldım. Banyo sonrası saçlarını tariyordum. 2 sefer taramada (sabah ve aksam) bitirmiştim. Tavsiye ederim.

ikizler kac yasinda? eger durabilecek kadar büyüklerse 6-7 ve ustuyse saclara ütü yapabilirsin. ben de küçükken cok bitlenirdim, uzun zaman gecmezdi ne kullanirsak, biterdi sonra saca yapisan sirkeler büyürdü tekrar baslardi.
ne zaman sac utulemeye basladik sirkeler de geberdi gitti bitim bitti.

Acil almam lazım bende 2 kız var,
İnanın 3 yaz mücadele ettim. Şampuan, ilaç ne bulduysam. Tarağı bir arkadaş tavsiye etti. Çölde su bulmuş gibi oldum. Eczaneden alin mutlaka. Taradikca sirke ve yavrular ölü olarak düşüyor.
Şimdi kızım 21 yaşında artık bu sıkıntımız yok, ama tarağı hala saklıyor.

Back
X