bayanlar ben saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum.şimdiki saç rengim koyu kahverengi-siyah arası.saçımı şimdiye kadar hiç boyatmadım.saçımın kendi rengini erkenden kaybetmemek içinde tamamen boyatmak istemiyorum.iki renk olması daha hoş gibi sanki.saç diplerimden itibaren değil,saçlarımın altlarına kızılın tonlarını attırmak istiyorum.ten rengim buğday,göz rengim koyu kahve.sizce bana kızıl yakışır mı?yoksa kahvenin tonlarını mı deneyim.hangi rengi ve tonlarını tavsiye edersiniz?teşekkürler bayanlar....
canım, kahve ise saçın bir iki ton açık gölgeler attır. kızıl yapma. kahve üztüne kızıl . bilmiyorum ama. bana pek olmaz gibi geliyor. bence saçının bir iki ton açık gölge attırırsan güzel olur.hatta şöyle bal tonlarında da attırabilirsin. bu yüzüne yumuşak bir ifade de verir.....
bugday tenliysen kızıl yakışmaz.ayırca saçın alt kısımlarına attırılan açık renklerinde modası geçti. eğer önem verıyorsan. sadece altlarına uygulamayı duşunuyorsan bence kızıl çıt çıt al saçını hiç yıpratma. ama yıne dıyorum ki kızıl bugday tenlilere yakışmaz
Aynen o canım,sence nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?