Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi Tutturmak Acil Yardım! (Resimli)

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
ya kızlar nolur hemen yardım edin ya saçımın renginin aşağıdaki resimdeki gibi olmasını istiyorum. Kahve Köpüğü onun rengi ve ben moka olan saçımı palette kahve köpüğü ile boyadım. fakat tutmadı! üstelik dipleri açıldı sarımsı ile kızılımsı karısımı bi renk var diplerde. ama geri saçım koyu mokanın 1-2 ton açık hali yani.. nolur nolur bana bugün yardım edin bugün halletmem gerek bu işi. saçımı tekrar boyasam olur mu? yada önce başka birşey sürüp açıyım ondan sonramı boyuyum nolur ya :84:

34945107977692586079100.jpg

saçlarını 12.1le boya uçlardan başla dıplerını boyama dan yarım saat beklet sonra dıplerı boya 10 dkka beklet saçının rengı en az 2 ton kırılır

saçlarını 12.1le boya uçlardan başla dıplerını boyama dan yarım saat beklet sonra dıplerı boya 10 dkka beklet saçının rengı en az 2 ton kırılır

owww söylediğin renk sapsarı bu renk olursa sacım eger biterim ben :) eminsin dimi bu sarı rengin tutmucagına? :D

kahve köpüğü boyadığında saç rengin öyle oldumu?? hahaha tabiki tutmaz açık renkler boyamalısın ki zaten bu renge boyadığında max 2 ton açılır saçın

kuaföre git evde yapabileceğin bir renk değil o

Bu kızın saç rengini bende beyeniyorum ama bir arkadaşımızın dediği gibi evde yapılabilecek bir renk değil en sağlıklı sonuç için kuaförü öneririm

sarı olman ımkansız benım de saçlarım kahve köpüğüydu koyu olmayan bır renktı yanı 11.1 e boyadım rengı birton ancak açıldı bu arada o renge boyayınca bayanınkı gıbı olcaksın demiyorum sana sadece sacını bır ıkı ton daha açabılecegın bır yontem

Son düzenleme:
Back
X