Saç Rengi ve Saç Boyama Sac rengi

Ben Kuaför Tarık ı öneriyorum. Tarık Olgan diye googlelarsan çıkar.

Tunus caddesi shell benzinlik karşısında yeri.

Ben orda saç + kaş yaptırıyorum şiddetle tavsiye ederim. Kesinlikle ortalama üstü bir kuaför. Paraya kıyarım en iyisi olsun dersen durma git.
ehe yaa valla önerine uydum ve gittim ben
ve sonucu görün arkadaşlar bugün yaptırdım:)))
bayıldım:))
saçım.webp

Kızlar,biri bana 10.1 olam saçlarımın dipleri gelince hangi no ile dip boya yapmak gerektiğini söyler mi lütfen ? 10.1 Kullanınca havucumsu oluyo dipler :(

Kızlar,biri bana 10.1 olam saçlarımın dipleri gelince hangi no ile dip boya yapmak gerektiğini söyler mi lütfen ? 10.1 Kullanınca havucumsu oluyo dipler :KK43:
Koyu olmasinda sakinca yok diyorsan 9.1-8.1 daha az turuncumsu olur.

Boya aldığım satıcı
Koyu olmasinda sakinca yok diyorsan 9.1-8.1 daha az turuncumsu olur.
boya aldığım satıcı 10 volüm kullanırsam turuncu olmaz dedi ama saç rengim koyu olduğu için pek mantıklı gelmedi. Kaç volüm kullanmak gerek bir fikrin var mı ?

Boya aldığım satıcı

boya aldığım satıcı 10 volüm kullanırsam turuncu olmaz dedi ama saç rengim koyu olduğu için pek mantıklı gelmedi. Kaç volüm kullanmak gerek bir fikrin var mı ?
Bence acmasi icin en az %9luk yani 30luk kullanmalisin. Yuksek volum daha turuncu yapar derler ama daha azi da acmaz ki.

Kızlar,biri bana 10.1 olam saçlarımın dipleri gelince hangi no ile dip boya yapmak gerektiğini söyler mi lütfen ? 10.1 Kullanınca havucumsu oluyo dipler :KK43:
Bak annemin saclari once acti sonra 8.1 ile boyadi
IMG_1918.webp

Majirel de lorealin markasi ama profesyonel diye geciyor. Kuaforler genelde majirelle calismadigindan kendim alip kuafore goturuyorum. Siddetle oneririm
Ya ben de 6.64 bakır kızılını aldım bu markanın çok iyi olduğunu duydum . Ama burda 6 yıkamada tamamen eski haline döndü aktı gitti yazmışlar moralim çok bozuldu

Back
X