Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengim konusunda yardım... Fotolu

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
Merhabalar yardıma ihtiyacım var
Saçlarım suanda bu şekilde fotolarda ışıktan dolayı farklı görüntüler var ama içinde kızıl yansımalar var

Benim istediğim ise bu tonlarda bi saç icinde kızıllık değil de bronzluk bakirlik bulunan

Nasıl cevirebilirim açıcı kullanmak istemiyorum. Profesyonel boya onerirseniz cok sevinirim inoa gibi. Simdiden cok teşekkür ederim herkese

Kendim boyamak istiyorum kuaföre güvenmiyorum yavas yavas gecerim heralde ama nasıl

Kizlar peki sacimi bu renge boyasam ne renk elde ederim elimde suan bu boya var

Kizlar peki sacimi bu renge boyasam ne renk elde ederim elimde suan bu boya var
Kuaföre gitmene gerek yon öncelikle ilk resimde ki renk boyarsan tutar oda palette de tarçın bakır 7.77 var garnierdede yogun bakır sultan bakırına boyarsan tutar ikinci resimdeki boya markası milkshakr baya koyu cıkat önermem ama 2. Resimdeki kızın rengin aynısı palette 7.0 kumralda bulabilirsin turunculuk istemiyorum dersen palette 7.1 küllü kumral turuncu yansımaları alır sacındakıi

Kızlar saçıma en son gölge yaptırdım ama iğrenç oldu şimdi sarinin bi tonu ama bi sürü renk var kafamda ankarada iyi bir kuaför önerisi olan varmi bu arada resim koymaya calisicam.kuaforlere güvenim kalmadığı için kendim dip boyama yaptım ama olmadı güvenilir ve uygun bi kuaför varmii

bu da şimdiki duzgun bi sari sac istiyorum omre olabilir güvenilir bir yer önerin kizlar

Merhaba benim zemin rengim seninkinden daha koyuydu. Palette tarçın bakır 8.77 ile palette 10.0 ı birer tüp karıştırıp saclarimi önce uçlarından başlayip sonra diplerine uygulayarak boyadım. Bu renge çok yakın bir renk elde ettim. Resim olarak ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_20180208_230042.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 120
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…