Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengim nasıl sizce değişmelimiyim ? boyatsam hangi renkler yakışır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi b_b
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

b_b

http://brcm89.blogspot
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
30
0
16
Tokat
Selam herkese benim saçlarım bakır karamel değiştirmelimiyim ? değiştirsem hangi renk yapmalıyım yardımcı olurmusunuz bu renk yakışmış mı bana insanların
y
orumları çok kafamı karıştırıyor.değiştirmelimiyim ? yardımcı olabilirmisiniz? $25092012378.webp

Bende hiç saçımı boyatmadım nasıl birşey olduğunu bilmiyorum :17: ama bırak böyle kalsın bence tenine uymuş bence :34:

Teşekkür ederim cevaplarınız için :)

canım bence ya bıraz daha ac ya da bıraz daha koyulastır.
cunku tenınle aynı renkte olmus.
boyle olması her zaman iyi olmuyor
ıkısı bırbıırını kapatıyor cunku

canım bence ya bıraz daha ac ya da bıraz daha koyulastır.
cunku tenınle aynı renkte olmus.
boyle olması her zaman iyi olmuyor
ıkısı bırbıırını kapatıyor cunku

Evet aynen böyle diyorlar :S Peki renk olarak ne tavsiye edersin ? Şu renk yakışır dediğin var mı :S Bu arada teşekkür ederim yorumun için ...

Selam herkese benim saçlarım bakır karamel değiştirmelimiyim ? değiştirsem hangi renk yapmalıyım yardımcı olurmusunuz bu renk yakışmış mı bana insanların
y
orumları çok kafamı karıştırıyor.değiştirmelimiyim ? yardımcı olabilirmisiniz?Eki Görüntüle 539202

bence saçını biraz daha koyulaştır, çikolata kahve tonları sana çok yakışır derim ben :)

Evet aynen böyle diyorlar :S Peki renk olarak ne tavsiye edersin ? Şu renk yakışır dediğin var mı :S Bu arada teşekkür ederim yorumun için ...

rica ederim
ya kestane olsun ya da bal rengi
bence ıkısı de yakısır.
cunku senın tenın ne acık ne koyu

ne yaparsın bilmiyorum ama bende pek yaşıktırmadım canım sana :14:

aralara ışıltı attıra bilirsin açık renk tabi düzgün yapabilecek birine yoksa kötü olma riski yüksek:45:

Tatlım bence daha koyu bir seyler dene.çünkü bu sekilde ten renginle aynı. Ama istersen aralara karamel tonlarında gölgeler verebilirsin hem hareket kazanmis olur. :)

Back
X