Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengimi Açmak İstiyorum

karamellicikolatam

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
1
0
6
35
İstanbul
Kızlar merhaba. Saçlarim koyu kahverengi ve açıcıyla açık kahve ya da karamel yapmak istiyorum. Turuncu, sarı olmaması için ne yapmam lazım ya da hangi markayı kullanmam gerekli? Sarı olsun istemiyorum esmerim yattara gibi dolasmiyim ortalikta cok tedirginim.

bilmiyorum daha önceden deneyimin var mı ama çok rezalet sonuçlar da çıkabilir. ben siyahtan açtırdım platin gibiydi mesela şunu önerebilirim açtıktan sonra boyaman lazım elde etmek istediğin tondan daha koyu bi renkle boya mesela karamel istiyosan 2-3 ton koyusuyla boya çünkü akıyor zamanla eğer gidip direkt karamele boyarsan turuncu gibi çiy kalabilir ben bu hatada bulundum sonra gidip daha koyu boyadım

bi de karamelin dore yansımasını kırmak zor oluyo hala turuncu parlaklıklar var saçımda :/

evde becerebilirsen helal olsun derim

doğal saçı açacagın için istersen bekletme süreni kısa tutabilirsin. çünkü acıcılar 4-5 ton kadar acıyo ve 45 dk bekletme suresı var eger cok açılmasın ıstıyosan yarım saat kadar tutarsın sacında. zaten ara ara bakarsın acıklıgı gozune ıyı gelırse yıkarsın. arkadasın dedıgı gıbı ıstedıgın karamel tonun 1-2 ton koyusunu onerırım bende, zaten acıcıdan acılan sac yogun karamelımsı turuncu yansımalı olacak acık boyarsan hemen akacak. benim tahminim 7 tonundaki karameller acıcı sonrası çok guzel tutar. aman sakın sonrasında bakımını ıhmal etme ne renk olursa olsun bakımsız tiftik tiftik olan hiç bir saç hiç hoş görünmüyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…