Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi açtım turuncu oldu

Nurcanshn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
10
3
1
38
Evde kendim saçımın rengini palette ile açtım turuncu oldu ben sarı istiyordum ne yapalirim boyami kullanayim yoksa tekrar acicimi yapayim bu mor sampuan mi kullanayim 20190618_005832.jpg IMG-20190616-WA0015.jpg bu rengi istiyorum yardimci olurmusunuz:KK43:(

Cok guzel acilmis hangi marka ile actiniz kendiniz mi actiniz.kokusu nasil derinizde yanma batma oldu mu ? Bende acmaknistiyorum ama cesaretim yok.ustune koyu sari yapsaniz tutar gibi. Tekrar acmayin derim saciniz cok yipranir

Cok guzel acilmis hangi marka ile actiniz kendiniz mi actiniz.kokusu nasil derinizde yanma batma oldu mu ? Bende acmaknistiyorum ama cesaretim yok.ustune koyu sari yapsaniz tutar gibi. Tekrar acmayin derim saciniz cok yipranir
Palettenin yogun renk acıcı kullandım kokusu beni rahatsız etmedi deride batma oldu ama rahatsız edici değildi ki bana göre öyle idi

Guzeo olmus bence.benimde saclarim suan koyu kumral.ustune direk acmadan bakir renk vursam tutar mi sizce
Iddali bi renk sürekli bakmak lazım akıyor renk malum arkadaşım boyamıştı ama açmadı rengi palette 7 tona kadar açıyor benim sac rengim koyuydu kahve idi bence sac rengini ac bide bakır boya meryem üzerlininsac rengi gibi olur diye düşünüyorum

Iddali bi renk sürekli bakmak lazım akıyor renk malum arkadaşım boyamıştı ama açmadı rengi palette 7 tona kadar açıyor benim sac rengim koyuydu kahve idi bence sac rengini ac bide bakır boya meryem üzerlininsac rengi gibi olur diye düşünüyorum
Tesekkurler.

Tekrar acici facia olur bence. Su durumdan sonra bi kuaföre gitseniz daha hayirli olur. Yanar saçiniz yoksa. Yada bu sacin ustune platin sari vurulup sonrasinda cila yapilirsa belki istediginiz renk olabilir. Benim boya fikirlerim prof degil kendi deneyimlerime goredir.

Tekrar acici facia olur bence. Su durumdan sonra bi kuaföre gitseniz daha hayirli olur. Yanar saçiniz yoksa. Yada bu sacin ustune platin sari vurulup sonrasinda cila yapilirsa belki istediginiz renk olabilir. Benim boya fikirlerim prof degil kendi deneyimlerime goredir.
Kuaför düşünmüyorum en son gittiğim de saçımı yakmislardi bidaha yok. Mor şampuan duydum turunculugu alıyor diye ama bilmiyorum boya mi şampuan mi

Kuaför düşünmüyorum en son gittiğim de saçımı yakmislardi bidaha yok. Mor şampuan duydum turunculugu alıyor diye ama bilmiyorum boya mi şampuan mi

Anliyorum isinin ehli kuafor yakmaz ama guven kirilmis bikere. Mor sampuan cok fonksiyonelmi bilmiyorum. Cila kullanirim ben genelde. Kizillik almada.
Bana klirsa palettenin 10- 2 rengi var küllü platin bu renk kizilligi alir zamanlada oturur. Bi iki boyama ile.

Anliyorum isinin ehli kuafor yakmaz ama guven kirilmis bikere. Mor sampuan cok fonksiyonelmi bilmiyorum. Cila kullanirim ben genelde. Kizillik almada.
Bana klirsa palettenin 10- 2 rengi var küllü platin bu renk kizilligi alir zamanlada oturur. Bi iki boyama ile.
9-1dusunmustum ben 10.2 daha mantıklı geldi 1 2 gün içinde boyarım ins

Öncesi ve sonrasi

Eklentiler

• 20190618_005827.webp
    20190618_005827.webp
    86,9 KB · Görüntüleme: 96
  • 20190622_090958.webp
    20190622_090958.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 86
Vallahi bravo can gayet güzel açmışsın helal olsun ve sonrasını da beğendim yeminle kuaförüm diyenlere taş çıkarır bu iş.

Aynen böyle kullanmaya devam et uclarını bıraz kestırrısen daha harıka olacak

açıcının üstüne direkt boya sürdüğünüzde 2 gün sonra renk kusucak daha kötü bir görünüm olcak..

Back
X