Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi değiştirdim (resimli)

Bence siyah saçını da düz kullansaydın ve makyajlı foton olsaydı bir de yaz mevsiminde olmasaydı Anladığım kadarıyla beyaz tenlisin çünkü Demek istediğim iki fotoğraf da eşit şartlarda çekilmiş olsaydı Siyah da yakışırdı belki Beyazsın dediğim gibi Ama şu anlık kahve köpüğü yakışmış tatlım:asigim:

siyahli fotonu goremedim ama kahve kopugu bencede hos olmus tenine gitmis arkadasin dedigi gibi karamel de hos olur latin guzellerine benzersin ; benzemissinde su an :))) ne kadar surede nasil açtirdin canim saçlarini benimde saçlarim siyah ve açtirmak istiyorum artik

%100 kahve köpüğü.siyah seni hem yaşlı hem çok ciddi göstermiş.ama kahve köpüğü tam ters genç göstermiş ve çok güzel olmuş,zaten tenin açık renk oyüzden kahve köpüğü cuk diye oturmuş vallahi.

siyahli resmini simdi gordum bencede kesinlikle kahve kopugu

diğer resimlerimde yazın çekildi. ama siyahkenki halinde denizdeydik daha ondan biraz yanmış olabilirm

ya sanırım 2 aya yakın oldu açtıralı. ama ilk açıldığında kızıl gibi bişey olmuştu lorealin viyole siyahıyla boyalıydı çünkü saçım. sonra ben çikolata karemele boyadım en sonda palette kahve köpüğüne boyadım işte

Canım siyah saçlı resminde çok esmer duruyodun bu saç renginle resmen beyaz durmuş tenin bende saçlarımı boyatıcam 2 gün sonrada renk düşünüyorum senin siyah saçlı halin gibi esmerim korkuyorum çingene gibi olmaktan şimdi soruyorum esmermisin beyazmısın:)rengin çok yakışmış gerçekten cesaret alıcam senden acil cvp:)

Kahve cok yakısmıs canım güle güle kullan kendin mı açtın şaçının rengını

kahve köpüğü süper olmuşş canım bende şimdi çikolata kahvesine boyattım saçımı ama biraz koyu senin gibi alsam bende de öyle olurmu acaba çünkü ben tam o rengi istiyordum

ayyy çok yakışmış kahve köpüğü sakın değiştirme canım......maşallah pek güzelsin zaten...

ben ilk resimdeki siyah saçlı halini beğendim.Çünkü gayet doğal.Artık herkesin saçı boyalı doğal saç gibisi varmı hem masrafsız hem de güzel.Dip boya derdi yok en azından. :)
tabi herkesn kendi görüşü kahve tonları da çok hoşuma gidiyor benm. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…