Kızlar ben saçımı sene başında siyaha boyadım.. Sonrada pişman oldum .. Akmasını bekledim biraz aktı ama yinede kalan kaldı.. Ara ara 2 defa kestirdim. Şimdi baya gitti gibi ama azcık uçlarda hafif koyuluğu var.. Ama kendi saç rengimde kahverengi çok az farkediliyor.. Şimdi ben saçlarımı karemele boyasam uçlarda renk farkı olur mu ??:2:
Olmaz mı.. Sakın boyama, siyahlar simsiyah kalır dipler boyanır. Palette yoğun renk açıcıyla siyahları açıp öyle boyamalısın. Bir kere boyadığın için siyaha kolay açılır.
Olmaz mı.. Sakın boyama, siyahlar simsiyah kalır dipler boyanır. Palette yoğun renk açıcıyla siyahları açıp öyle boyamalısın. Bir kere boyadığın için siyaha kolay açılır.
denildiği gibi boya boyayı açmıyor. çok az da farkediliyo olsa, dediğiniz rengin siyahın üzerine tutacağını sanmıyorum. uçlar kesilecek gibiyse tüm boya gidecek şekilde, kestirin madem.. ya da açtırın boya olan kısmı..
Siyahlar sadece uçlarda kaldıysa ve kestirebileceğin kadarsa kestir garanti olsun siyah öyle bi renk ki açtırmadan ya da tamamen kestirmeden hiç bi boya üzerine tam olarak tutmuo.
Siyahlar sadece uçlarda kaldıysa ve kestirebileceğin kadarsa kestir garanti olsun siyah öyle bi renk ki açtırmadan ya da tamamen kestirmeden hiç bi boya üzerine tam olarak tutmuo.