Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengini açan spreyler hakkında .. ?

xalocagerbera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
194
5
26
Ankara
Arkadaşlar şu saç rengini açan papatya özlü spreyler ( Sun-in, extrait dora, go blonder..vb. ) saça çok fazla zarar veriyor mu. muhakkak biraz zarar veriyordur kimyasal sonuçta. Ama boyadan daha fazla zarar veriyor mudur. kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok memnun kalırım :))

daha önce hiç kullanmadım ama papatya özlü, ve kaliteli birşey kullanırsan, çok fazla zarar vereceğini düşünmüyorum,
ama mutlaka vardır bi zararı..diğerlerine oranını bilemem.

Geçen yaz Pauline Extra Blond renk açıcı spreyi kullanmıştım. Diplerinden uçlarına kadar saçımın tamamına sürdüm. Çoook yıprattı :( Ayrıca sarartmaktan ziyade turunculaştırdı. Saçın tamamına değil de uçlarına uygularsan daha iyi olabilir ama boya tavsiyemdir :)

benim arkadaşımda kullanıyordu saçları yıpranmamıştı.biraz saçlada alakalı onunkıler ınce ve nemli.kaç kez boyattı hıc yıpranmadı yani.saçların nemli falansa bir şey olmaz bence

Geçen yaz Pauline Extra Blond renk açıcı spreyi kullanmıştım. Diplerinden uçlarına kadar saçımın tamamına sürdüm. Çoook yıprattı :( Ayrıca sarartmaktan ziyade turunculaştırdı. Saçın tamamına değil de uçlarına uygularsan daha iyi olabilir ama boya tavsiyemdir :)

Bunu duydugum iyi oldu kullanmaktan vazgectim :) peki senin gercek sac rengin neydi

benim arkadaşımda kullanıyordu saçları yıpranmamıştı.biraz saçlada alakalı onunkıler ınce ve nemli.kaç kez boyattı hıc yıpranmadı yani.saçların nemli falansa bir şey olmaz bence

Haklisin aslinda kisiden kisiye degisiyo. Kimine yariyor kimine yaramiyor. Kimyasal bi sey korkuyor insan. bir de suruyosun kaliyo yikamiyosun.

Ben de extra blond kullandım saçlarım kumral ve çook güzel açtı rengini hiç turunculaşma da olmadı güneşle deil saç kurutma makinesiyle kuruttum, sadece kokusu bayıyo biraz, benim saçlarım da yıpranma olmadı kalın telli hiç boyatmadım sadece bunu kullandım mükemmel oldu gerçekten , yıpranma konusunda da ben çok saçlarıma düşkün olduğum için bakım yapıyorum her zaman onun da bir etkisi olabilir

Bu üç ürünü de kullandım. Sun in i yaz aylarında kullandım ve gerçekten güzel açtı. Saçlarımda bir yıldır boya yok. Öncesinde uçlarda vardı ama rengi solmuştu. Uçları çok tatlı bir sarı oldu. Şimdi pek fazla güneşe çıkamıyorum. Ama diğer ikisini kullanıyorum. Yıkanmış saça ıslakken uygulayıp fön ile kurutuyorum. Ben memnunum. Boyanın keskin dip çizgisi olmuyor. Ilk bir kaç uygulamada biraz turuncu oluyor ama daha sonra renk çok tatlı oluyor. Saçlarınız kumralsa kesinlikle tavsiye ederim. Sarı ve sağlıklı saçlarınız oluyor. Uyguladıktan sonra yıkamıyorum. Elseve in mucize yağını sürüp şekil veriyorum. Yıllarca röfle yaptırdım. Saçlarım belli bir uzunluktan sonra kopuyordu. Şimdi sağlıklı sarı ve hacimli.

Back
X