Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengini koyulaştırmak acil yardım kızlar.

uqaLa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
144
0
46
Tekirdağ
Saçlarım birçok işlem gördü rofle den koyu renge sonrra gene açtırdım evde kendimde boyadım haliyle yıprandı yandı. bende kestirrmek zorunda kaldım şuan hala sarı saçlar varr uçlarda saçlarım çok kısa kestirememde doğal yöntemlerle nasıl koyulaştırabilirrim arkadaslar fikri olan varsa yazsın

saçının yanmasının nedeni söylediğin gibi açtırma akıtma vs işlemler... fakat hiç bir zaman kötü bir boya kullanmadıgın takdirde koyu renk saçı yıpratmaz unutma tatlım sana önerim tabiki loreal

cnm ne kadar boyasamda alttan gene sarılar çıkıo sağlıksız bi görünüm.. o yüzden yani nasıl kurtulabilirim şu yıpranan yerlerden ?? çok tşk cnm

cnm ne kadar boyasamda alttan gene sarılar çıkıo sağlıksız bi görünüm.. o yüzden yani nasıl kurtulabilirim şu yıpranan yerlerden ?? çok tşk cnm

yternce koyu renk vurmuyorsun demekki cnm... koyu renk her zaman kırıkları örter. kumral kestane veya siyahı üst üste vurmadığın taktirde her zaman sarıların ortaya çıkacaktır...

yternce koyu renk vurmuyorsun demekki cnm... koyu renk her zaman kırıkları örter. kumral kestane veya siyahı üst üste vurmadığın taktirde her zaman sarıların ortaya çıkacaktır...

cnm sonuçta boya bu bi zaman sonra çıkıo alttaki renk :) siyahta vurdum kaç kez fayda etmedi ilgilendigin için çok teşkkr tatlım

cnm koyu renge dönmek saçtaki nemi yok etmediği için o kadar da zarar vermez ama denemek istiyorsan ceviz yaği koyulaştırıyor saç rengini ama tamamen kapatmaz tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…