Saçlarım birçok işlem gördü rofle den koyu renge sonrra gene açtırdım evde kendimde boyadım haliyle yıprandı yandı. bende kestirrmek zorunda kaldım şuan hala sarı saçlar varr uçlarda saçlarım çok kısa kestirememde doğal yöntemlerle nasıl koyulaştırabilirrim arkadaslar fikri olan varsa yazsın
saçının yanmasının nedeni söylediğin gibi açtırma akıtma vs işlemler... fakat hiç bir zaman kötü bir boya kullanmadıgın takdirde koyu renk saçı yıpratmaz unutma tatlım sana önerim tabiki loreal
saçının yanmasının nedeni söylediğin gibi açtırma akıtma vs işlemler... fakat hiç bir zaman kötü bir boya kullanmadıgın takdirde koyu renk saçı yıpratmaz unutma tatlım sana önerim tabiki loreal
yternce koyu renk vurmuyorsun demekki cnm... koyu renk her zaman kırıkları örter. kumral kestane veya siyahı üst üste vurmadığın taktirde her zaman sarıların ortaya çıkacaktır...
yternce koyu renk vurmuyorsun demekki cnm... koyu renk her zaman kırıkları örter. kumral kestane veya siyahı üst üste vurmadığın taktirde her zaman sarıların ortaya çıkacaktır...
cnm koyu renge dönmek saçtaki nemi yok etmediği için o kadar da zarar vermez ama denemek istiyorsan ceviz yaği koyulaştırıyor saç rengini ama tamamen kapatmaz tabi..