• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Saç Sorunsalı : Mehmet Tatlı Beylikdüzü

Ay_s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
75
19
98
İstanbul
Hanımlar tekrar merhaba,

Kuaförde sona gelmiş durumdayım sanırım, ama yine sizden fikir almaya ihtiyacım var:

Saç-makyaj için Mehmet Tatlı Beylikdüzü şubesini seçeceğim sanırım ama emin değilim. Gelin başı için gitmiş birileri var mıdır acaba bu şubeye ya da etraftan yorum duyan?

Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.

Hanımlar tekrar merhaba,

Kuaförde sona gelmiş durumdayım sanırım, ama yine sizden fikir almaya ihtiyacım var:

Saç-makyaj için Mehmet Tatlı Beylikdüzü şubesini seçeceğim sanırım ama emin değilim. Gelin başı için gitmiş birileri var mıdır acaba bu şubeye ya da etraftan yorum duyan?

Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.

Canım oraya o kadar para vericeğine avcılarda hülya&pınar bayram kuaför var facebook dan arat görürsün kesinlikle tavsiye ediyorum ;)

bence okadar para harcamana gerek yok derim.çok güzel saç ve makyaj yapan kaliteli salon var

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Evet orayi sectim. Makyajindan cok memnun kaldim, tam istedigim gibi oldu. Ama sac icin ayni seyi soyleyemecegim. Ben klasik bir topuz istemistim. Ilk yapildiginda cok guzeldi. Ama cok cabuk bozuldu, topuzun yanindan cikti saclar. Ben prova var diye aslinda biraz da tercih ettim ama prova dedikleri sac soyle yapilacak diye evde topuz yaparmis gibi gosterdiler, makyaj icin de sadece ustunkoru tek goze uygulama yapildi. Fiyat/performans kesinlikle vasat. Ayrica kuaforde size eslik edenlerin saci makyaji da oldukca pahali oluyor. Bu yuzden eger baska bir tercihiniz varsa onu değerlendirebilirsiniz.

Selamlar,

Ben de Haziran'da evleniyorum ve bende bu sorunu yaşıyorum, acaba siz nerede karar kıldınız ? Önerileriniz varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim

Teşekkürler
Müge

Müge Selam,
Bende uzun araştırmalar yaptım, Yeşilköy Salon Art hakkında olumlu yorumlar okudum, kuafor, gelinlikçi, fotoğrafçı, düğün yeri falan derken hemen hemen tüm önemli konuları referanslarla halletmeye çalıştım kı pişman olmayayım, eksik noktalarında seve seve yardım etmek isterim.Evlilik tahminimden cok daha zorlu bir süreçmiş:31:

Back
X