Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Tellerini Kalınlaştırmak ??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar deneyimleriniize güveniyorum saç tellerini kalınlaştırmak için ne önerirsiniz ? :uhm:

Canım içine bişey katmadan Organicum mavi kutuda şampuan sonrada mor kremini kullanıyorum yalnız biraz eczane dolaştırıyor heryerde bulunmuyor üç beş yıkama sonra başka şey süremez oluyorsun başına :nazar:

Daha Kalın Saç Telleri için Bakım Kürü

1 çorba kaşığı toz jelatin

Saç tipinize uygun şampuan

Hazırlanışı ve Uygulaması

Toz jelatini şampuan şişesinin içine döküp, çalkalayın.

Saçlarınızı her zaman bu karışımla yıkayın.
-----------------
Ben de alıp denemeyi düşünüyorum,saçlarım boyadan ve düzleştiricimcen dolayı baya yıprandı.Ama deneyince zor açılmasından korkuyorum.

Son düzenleme:
Daha Kalın Saç Telleri için Bakım Kürü

1 çorba kaşığı toz jelatin

Saç tipinize uygun şampuan

Hazırlanışı ve Uygulaması

Toz jelatini şampuan şişesinin içine döküp, çalkalayın.

Saçlarınızı her zaman bu karışımla yıkayın.
-----------------
Ben de alıp denemeyi düşünüyorum,saçlarım boyadan ve düzleştiricimcen dolayı baya yıprandı.Ama deneyince zor açılmasından korkuyorum.

deneyen varmı toz jelatini ilginç geldi bana saçı kalınlaştırıyosa kullanılabilir benim saçım kalınken son 5-6 senede inceldi eskiden fön çektirmeden duramazdım kabarırdı şimdi fön çektirince ince olduğu için yağlanıyo

Benim saçlarımda kuaför yüzünden açıcıyla yandı kafamın tamamında kopuk saçlar var nasıl yatıştıracagımı bilmiyorum çok kötü görünüyor kısa kısa havada saçımı kullanamıyorum:((

Benim saçlarımda kuaför yüzünden açıcıyla yandı kafamın tamamında kopuk saçlar var nasıl yatıştıracagımı bilmiyorum çok kötü görünüyor kısa kısa havada saçımı kullanamıyorum:((

aynen bendede o sorun var... uzun saclarim düz havada kisa kisa saclar :( ben kuaförde sacimin rengini actirdim sonran sonra saclarim inceldi dökülmeye basladi keske yapmasaydim diorum... ama sanki simdi cok yavas uzuyor saclarim...

zaten boyadığında ilk başlarda kalın lık veriyo saca hacimi birzda olsa artıyo ama sonra yine eski haline dönüyo şu anki kullandığım şampuan bitsin tresan alcam ins sac tellerimde kalınlık olur,saclarımın arasında kalın teli saclar var ama tekli tüklü boyadan stresten inceldi bidaha boyamıcam sacımdaki boyadan kurtulmaya calısyorum ama inat eddiler biraz aktı yaofs halan kızıl:((kabus qibi:kızgın::çok üzgünüm:

ben mavi siyaha boyadığımda inanılmaz kalınlaşmıştı saç tellerim ve eski halinede dönmedi,ben sıkıldıktan sonra rengini açınca inceldi yine,kuaförler ne diyor bilmiyorum ama deneyimlerimden çıkan sonuç farklı.

otacı nın yeni çıkan ince telli saçlar ve dökülen saçlar için şampuanı var ben1 ay kullandım ki hiç performans beklememe rağmen çok şaşırttı beni saç tellerim cidden idda ettiği gibi oldu.herkezde aynı etki yapmaz ama eminim piyasdakilerden daha iyidir. bide yeşil çay dır meyvedir protein ağırlıklı beslenmdir flaan çok ağırlık vermiştim..:26:

Yapmayın allah aşkına!
eskiden saçlarım ince pamuk ve düzdü.Dokunmaya kıyamazdım.
Hayatımda hiç boya yapmadım ama nedense bir anda saçlarım değişmeye başladı yani 'KALINLAŞTI' !!
Hem kalınlaştı hem kıvırcıklaştı hem kuru oldu hemde sert çok sert!!! iğreniyorum saçlarımdan.. utanıyorum resmen!
2 yıldır saçlarım böyle.Saçın beyazlaması gibi tek tek beyazlar hani çoğalır ya.. işte saç tellerimin mahfolmasıda öyle oldu.
1 yıl önce yarısı kalındı yarısı eskisi gibi incecik yumuşacıktı.ama şimdi yarısından çoğu kalın! çok kalın! ve sert...
inanın binlerce kez ağladım.. inanın hep araştırdım.. ama şimdi yurtdışından bir Bakım kürü sipariş ettim.inşallah eski muhteşem saçlarıma kavuşurum.
Keşke daha önce böyle birşey yapsaydım :50::50: Nolur kalınlaşmasını istemeyin! yinede siz bilirsiniz

bende uzunca yaptığım araştırmalarımdan sonra kendimde uyguladığım
saçlarınızı kalınlaştırmak ve gürleştirmek için size bir yöntem veriyim
birincisi kefir içmek saçlara çok iyi geliyor ( biraz tadı kötü ama ayran gibi düşününce gidiyor :)
ikinci olarakda hint,badem,çam,nane yağını karıştırıp yarım saat kafamda tutup ılık suyla yıkıyorum . gerçekten çok iyi geliyor
üçüncü olarakda ısıgan otunu kaynatıp süzüp durulama suyu olarak kullanıyorum dileyen suyundan 1 bardak ayırıp içebilirde buda faydalı çünkü
ben saçlarımı bu sayede gürleştrdim birinin nazarı değecek diyede korkuyorum çabuk göze gelen bi yapım var :nazar:

benim bir saçlarım vardı topladığımda bileğim kadar kalındı şimdi ise kedi kuyruğu gibi oreal bitirdi beni aslında sadece oreal yüzünden olduğunu sanmıyorum benim gibi oreal kullanan çok insan var saçları gür :( kafamı eğdiğimde dipleri görünüyor kel gibi ip ince saç tellerim o kadar üzülüyorumki anlatamam tresanı kullanıcam bende allah razı olsun yemin ederim o kdr cok taktımki kafama inanamazsınız :(

içinde binbir çeşit kimyevi madde bulunan şampuanlar ve saç boyalarıyla saç köklerimizi zedeleyip döküyoruz sonrada kendi ellerimizle çare arıyoruz.her çeşit sektör var bunlar birbirinin destekçisi.ben dökeceğim sen çıkaracaksın tabi çıkar çıkarabilirsen dökülen saçları..böyle kardeş kardeş geçinip nafakamızı çıkaracağız bu kadın milletinin sırtından..anlaşması yapmışlar..ekmek parası onlarınkide..naaapacaaan yazıııık..
o kadar para harcıyoruz ,aaaahhhh biz kadınlar bazı erkeklerin şikayet ettiği kadar varız yani.bir uzman söylemişti piyasadaki en ucuz şampuan en pahalı şampuanlardan daha kalitelidir o da saç temizler farklılığı içindeki kimyasallar daha azdır beğenmediğimiz ucuz şampuanlarda.mesela 2.500 tl olan Hobi şampuan iyi bence iki günde birde yıkadınmı kebap kebaaap.

içinde binbir çeşit kimyevi madde bulunan şampuanlar ve saç boyalarıyla saç köklerimizi zedeleyip döküyoruz sonrada kendi ellerimizle çare arıyoruz.her çeşit sektör var bunlar birbirinin destekçisi.ben dökeceğim sen çıkaracaksın tabi çıkar çıkarabilirsen dökülen saçları..böyle kardeş kardeş geçinip nafakamızı çıkaracağız bu kadın milletinin sırtından..anlaşması yapmışlar..ekmek parası onlarınkide..naaapacaaan yazıııık..
o kadar para harcıyoruz ,aaaahhhh biz kadınlar bazı erkeklerin şikayet ettiği kadar varız yani.bir uzman söylemişti piyasadaki en ucuz şampuan en pahalı şampuanlardan daha kalitelidir o da saç temizler farklılığı içindeki kimyasallar daha azdır beğenmediğimiz ucuz şampuanlarda.mesela 2.500 tl olan Hobi şampuan iyi bence iki günde birde yıkadınmı kebap kebaaap.

Sementaa´ya katiliyorum...benim de saclarim ince telli ve kirikti...güzel uzun bakimli saclara sahip olan arkadaslarimin hangi ürünleri kullandiklarini sordugumda hep en ucuz (mesela Schauma gibi) ürünleri kullandiklarini ögrendim...gliss kur dan vazgecip ben de o sampuani kullanmaya basladim gercekten dökülmeler azaldi...ayrica her duydugunuz bakimi uygulamayin.asiri bakimdanda saclariniz yipranabilir... sac tellerini kalinlastirmak konusuna gelirsek... ben iki kere bitkisel boya kullandim.. kina effekti oluyor yani sac tellerinizi kapliyor bu sekilde kalinlastiriyor... birkac ay sonra stresse bagli olarak kiriklarim cogalmisti bu sefer ise iki kere dogal kina yaktim...simdi diplerim haric sactellerim cok kalin...bir sacim koptugunda cok iyi belli oluyor...yeni cikan tarafi ince uclara dogru cok kalin

Back
X