saç traşı

nickitam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
829
649
158
Selamn kizlar oğlumu traş edicem ama bir yas erkenmi birde heryeri ayni uzunlukta degil bazi yerleede yok denilecek kadar az birde saçını komple tras etsem rengi degisirmi saçın 20160517_123849-1.webp

Selamn kizlar oğlumu traş edicem ama bir yas erkenmi birde heryeri ayni uzunlukta degil bazi yerleede yok denilecek kadar az birde saçını komple tras etsem rengi degisirmi saçınEki Görüntüle 1856484
komple traş etmeyin cocuklar maymuna dönüğyor.. ilk sen full kafanı tarş etm bakalım hoşuna gidcek mi.?? yazık bebecigeee...
kız yegenimi anası gidip sıfıra vurdurrttu nefret ettim kadından... ne o sacı fazla cıkarmışş. hala az ve hep az olacak cünkü sac kökü az, cinsi bu.
normal sacını kestir. hatta azıcık sagdan soldan toplattır sacını yeter.
Allah nazardan saklasın cok güzel bir bebiş cirkin etme cocugu...

Selamn kizlar oğlumu traş edicem ama bir yas erkenmi birde heryeri ayni uzunlukta degil bazi yerleede yok denilecek kadar az birde saçını komple tras etsem rengi degisirmi saçınEki Görüntüle 1856484
Rengi niye değişsin ki değişmez ama rengi çok tatlı ya sıcak olmasa uzasın dicem :nazar:

Gelisimini engeller diyorlar birde çok gözüne giriyor saçı ovusturuyor gozlerini yakinlarimda kestikce rengi degisir diyorlar

Gelisimini engeller diyorlar birde çok gözüne giriyor saçı ovusturuyor gozlerini yakinlarimda kestikce rengi degisir diyorlar
yahu sac gelişimi engelleseydi uzun saclı her kız gelişimini asla tamamlayamazdı ??? sacmalık

Ben 3 yaşına kadar hiç kestirmedim oğlanın saçını... Artık her gören kız sanmaya başladı baktım toka falan takmaya çalışıyor mecbur kestirdim sonra... Gelişiminde bi sorun olmadı ama...

gelişimini engeller mi bilmiyorum ama mesela yetişkinlerde bazen saç tüm vitamini emiyomuş. sürekli tırnağı kırılan bi kız vardı. gitmiş doktora saçını kestir vücudun besleyemiyo demiş ondan duymuştum

Saç rengi traştan değil büyüdükçe değişebilir. Açık renkse koyulaşabilir.

Gelişimle ne ilgisi var? Çocuk gelişimi mezunuyum ve bunu ilk kez duydum.

Çok bunalıyorsa sıcaktan falan ön ve arkalardan makasla düzelttirebilirsiniz.

canım ben hollandada saç eğitim uzmanlığı yaptım şuan türkiyedeyim evet saç çocuklarda ilk saç özellikle vitamin eksikliğine neden oluyor anacak bildiğiniz kadar kötü bir durum değil ancak saçı kendiniz yapmanızı öneririm özellikle çocukların saçını keserlerken hijyen olmayan makinalarla kestikleri zamn deri ve bıngıldakta sorunoluşabilir destek istersen özelime yazabilirsin

Back
X