Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatma Günlüğüm

-dreamcatcher-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
11
8
1
Merhabaa :)

2 yıldır saç uzatmak için çeşitli yöntemler, kürler, şampuanlar, ilaçlar deneyen ve hiçbiri işe yaramayınca sıkılıp kendi haline bırakan ben :KK35: 2 gün önce saçlarımı ani bi kararla kestirip sonra yerdeki saçları görür görmez pişman olunca tekrar saçlarımı uzatmayı denemeye karar verdim. :KK54:

Kesilmeden öncesi sadece bir tane resim var o da kuaförde siyahla çekildiği için belli olmuyor 58 cm ydi :KK34::cry:

Şimdiyse 48 cm:

5VQdzR.jpg

Ve ben saçlarımın şu durumundan ciddi anlamda bi rahatsızlık duyuyorum. :KK42:

Bunun için önce biotin hap (medobiotin 5 mg) deniycem daha sonra işe yaramazsa kür arayışına gircem. Daha önce onlarca kür denedim ama sonuçsuz kaldı. Onun için kürü ikinci plana attım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim. :KK19:

Saçlarını yıkamadan 1 gün önce 1 çay bardağı kadar şampuanın içine 2 diş sarımsak kesip koy ertesi gün onunla yıka
Sarımsak eklemektense bu daha mantıklı evet :) denemeliyim bunu.

-dreamcatcher- -dreamcatcher- ayrıca saçlarına maşallah diyeyim :nazar::nazar::nazar:hem çok gür ve kalın :nazar::nazar::nazar:kendi rengi mi :kahve::kahve:

Çok teşekkür ederim. :) Boya var saçımda ama kızıl boyayı kapatmak için 10 ay önce boyamıştım kendi rengi de böyle yani. :)

Bence çam terebentini ekleme canım baya kurutuyo saçları ben zor kurtardım bence düzenli olunca kürleri işine yarar sinamaki denedim ama o da baya kürünü saçımı şimdi dax almayi düşünüyorum böyle şeyler kurutuyo yağlar nemlendirir diye düşündüm ben sinamaki yaptım ama düzenli değil bulabilirsen fotoğraf atabilirim

Bence çam terebentini ekleme canım baya kurutuyo saçları ben zor kurtardım bence düzenli olunca kürleri işine yarar sinamaki denedim ama o da baya kürünü saçımı şimdi dax almayi düşünüyorum böyle şeyler kurutuyo yağlar nemlendirir diye düşündüm ben sinamaki yaptım ama düzenli değil bulabilirsen fotoğraf atabilirim
Canım ben sinemakiyi geçmişte 8 kür + dinlenme seklinde iki tekrar yaptım ama benim saçlarımı o da kuruttu bugüne kadar kullandığım bütün yaglar, kürler hep kuruttu sadece geçmişte biotinin çok canlandırdığını hatırlıyorum. Dax nedir? Biraz anlatabilir misin?

Back
X