Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma programım :)

bluemamba

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
15
0
6
İzmir
selam hanımlar.kendime bi saç uzatma programı oluşturdum bunu sizinle paylaşıcam gelişmeleri de burdan hepinize aktarıcam.bol bol zamanım da polduğundan devamlı uygulayabileceğimi düşünüyorum umarım olumlu sonuç alırım :)

şu an saçlarım kütten daha kısa diyebilirim.hiç bir boya işlem yok saçımda dalgalı kalın telli zaten uzamaya meğilli saçlarım var.

1-şampuan olarak 300 ml bebe şampuanı aldım ve içine 21 tane doğum kontrol hapı kırdım onunla her sabah yıkamayı düşünüyorum.
2- 2-3 bardak suyun içine bi tutam sinameki ve birazda karanfil attım kaynattım her gece ve sabah ve duştan çıkınca onu heryerine sıkmayı düşünüyorum
3-şu turplu kürü deniycem bi de hafta da iki kere ama yumurta kırmayı düşünmüyorum içine sadece turplu su deniyeceğim.
4-bu kadar ıslaklıkdan dolayı saçım nemini kaybetmesin diye argan yağı almayı düşünüyorum onu uygulayacağım bir de
5-bir de her sabah olmasa da 2 günde bir vitamin içiyorum marka veremiyorum ama içinde baya çeşit vitamin olan bi şey
6-belki saçlarımı kuruturum ama kesinlikle düzleştirici kullanmayacağım

not: marka veremediğim için özel mesajla ulaşırsanız şampuanın vitaminin ilacın markalarını ordan söyleyebilirim

bakalım kızlar belime kadar uzatıcam hedefim bu çok uzun zamandır kısa saçlıydım artık uzun saçlı döneme geçmeyi düşünüyorum.çok yıpranmadıkça kestirmeyi düşünmüyorum belki biraz uzadığında boyunu eşitletirim.haftalık olarak uzamasını ölçüp paylaşıcam ;)bana şans dileyin öpüyorum :))

Son düzenleme:
Gerçekten bunu yapınca faydası olur mu?
aay nasıl uğraşıcan onu yapmakla. Çok zahmetli. Benim de saçlarım çok kötü ya. 4 ay oldu kestireli. Ucları çok cansız. Yine i kestirsem acaba. AMa boyu kısalıyor diye kıyamıyorum. :(
:26:

Gerçekten bunu yapınca faydası olur mu?
aay nasıl uğraşıcan onu yapmakla. Çok zahmetli. Benim de saçlarım çok kötü ya. 4 ay oldu kestireli. Ucları çok cansız. Yine i kestirsem acaba. AMa boyu kısalıyor diye kıyamıyorum. :(
:26:

deneyeceğim bakalım umarım olur :) ya böyle düşünmüyorum aslında kaç dk'mı alır ki günlük periyotlara yaydığım için.bir de gerçekten istiyorum bence önemli olan o istedikten sonra yapılır :) badem yağı falan kullan canım saç kuruluğu ile ilgili çok yazı var forumda bi bak faydasını görürsün mutlaka.argan yağı da çok iyi geliyormuş hiç denemedim gerçi sadece iyi geldiğini duydum

Bence aynı anda bu kadar şeyi yapma :26:

Saçlarını normalde her gün yıkamıyorsan ve öyle yapmaya başlarsan saçların buna alışır bi süre sonra ve yıkadığın günün akşamında yağlanmaya başlar.

Bunları sırayla yapsan daha iyi olur sanki. Mesela sinamekili karışımı kullan sonra turba geç. Bu kadar yüklenirsen saçlarını yorabilirsin.:45:

ben 6 haftadır sinemaki kürünü kullanıyorum , 3. kurden sonra ve 6. kurumden sonra 3 haftada iyi bir sonuc aldım dıyebılırım :) 8. kurden sonra 2 haftalık arada görüyormusuz en etkılı sonucu simdi bununla birlikte sampuanımın ıcıne bu hafta sarımsak yagı ekledım bakalım etkısı nasıl olacak , bugun ektra olarak lavanta ile durulama suyu yapacagım .

sadece sinemaki kürünü kullanarak sacım yumusacık oldu ve cansızlık görünümü baya azaldı cansız saclarım dokuldu gıttı ama yerıne yenı saclarım bıle cıkmaya basladı :) yani sadece uzatma degıl saglıklı gorunsun dıye bıle kullanırım sınemakıyı :)

3 haftaya kadar kuaforumun tavsıye ettıgı kendı hazırladıgı ayı yagı , kemik iliği ve bikaç yagdan daha olusan bı karısım hazırlamıs onu satın alacagım.benım saclarım ayda 1 cm bıle uzamaz kendı halıne bırakmassam kesın 2 cnm garantılıyorum sana dedı görücez bakalım sonuc alısam bundanda yazarım :) ve benden tavsiye, kesınlıkle bol su tuketın :)

Program muthismis canim kolay gelsin boyle giderse 2 3 aya rapunzel olursun :1:

ben napcamı bılmıyorum daldan dala konuyorum şu bakımda ya sacsız kalcam yada yuzumde fln tuylenmeler olcak bu gıdısle :D nereye gıdıcem bakalım boyle zaman gecsın sınemakı kurunu fotograflı paylasacagım

Back
X