Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma sevdası :)

Haylll48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
78
16
3
29
Merhaba arkadaslar . benimde kendimce yaptigim bakimlar var . bunlardan 1.si dogal hindistan cvizi yagi . sac uzaatmada oldukca iyi 4 cm uzatti 1 ayda . bu ay dax supergro aldin oda sacimi yumusacik yapiyo . ama hindistan cevizi yagini oneririm 1 ay kullandim ki duzensiz kullandim . 1 ayda 2 cm uzayan sacim 4 cm uzatti . smdi hc comolex hair almayı dusunuyorum . sizce nasil urun ? gercekten uzatiyor mu?

Hangi marka Hindistan cevizi yağı kullandın canım yazabilir misin :)

Mecitefendinin cnm . soguk oldugu icin havalar donuyor fakat elime alinca eriyor tavsiye ederim cnm

Mecitefendinin cnm . soguk oldugu icin havalar donuyor fakat elime alinca eriyor tavsiye ederim cnm
Bende shiffa Home un kullanmıştım, çok marka var artık dax mecitefendinin karışık bakım yağını kullanıyorum Hindistan cevizi de alıyım bazen diplere bademde uçlara süreyim madem

hc'nin bir faydasını görmedim ben açıkçası. dax iyidir ama. bir de zeytinyağının içine sarımsak at, 1 gece beklet. sarımsak suyunu iyice salsın. ertesi gün saç diplerine sür, 3-4 saat beklet. bunu düzenli yapınca saç çıkarıyor. bende bebek saçları çıktı.

Bende shiffa Home un kullanmıştım, çok marka var artık dax mecitefendinin karışık bakım yağını kullanıyorum Hindistan cevizi de alıyım bazen diplere bademde uçlara süreyim madem
Aynen cnm ya yap onuda . cok faydasini grdum ben

Hadi ya cok met ediyorlar hcyi aklim kaldi . sarimsagin kokusu kaliyor mu sacta pki cnm

Birde bu sarimsak la zaytin yagini haftada kac kez yapilcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…