- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Sende gel canim bende tam sana ozelden yaziyordum nakim.grubuna gel diyeHayırlı olsun kızlar takipteyim
Olur tabiki neden olmasınSende gel canim bende tam sana ozelden yaziyordum nakim.grubuna gel diye
Canim o zaman sende haftanin nie funu hardal yerine sigir iligini yaparsin diger bakimda yag bakimi
Valla onu bende bilmiyorum ama arastirayim hardal kurinde hardal yağlar kimisi yumurtada ekliyor ben mayonez ekliyorumKılıç dün sözde bakım yapacaktım ama baş ağrısından muzdaripken hiç birşey yapamadım. Gliserinli ölçüyü bekliyorum. Hatta fısfıslı bir şişem boşaldı ona hazırlayayım.
Ben de aslan günlerinde kestirirdim faydası çok oldu. Bu sefer büyüyen yayda her tarafından kestirdim. Etkisi olcağını düşünüyorum.
Bu ara da bakımlar da ay ikizler kova ve terazideyken yağ bakımı mantıklı daha verimli oluyor. Ben o şekilde denk getirmeye çalışacağım. Hardal hangi gruba giriyor bilemiyorum içeriğinde neler vardı hala bakmadım o küre.
Ay kılıç bi de ben yahta tarağımı sevdim. Dişleri güzel. Memnun kalacak gibiyim. Ama saçlarım hala aşırı kuru tabi. Şampuan yerine zeytinyağlı defne sabunu kullanmaya başlayacağım. Dax ı nasıl arındırırım yaşayarak görcem
Uyar canım başlasın bakımlar rapunzel olalım değil miCanim o zaman sende haftanin nie funu hardal yerine sigir iligini yaparsin diger bakimda yag bakimi
Maşallah kardeşineBugün dax ve hindistan cevizi yağını alıp yarın deniyorum. Watsonsta vardı galiba?
Bir de biz iki kişi başlayacağız,kardeşime de zorla uygulayacağımBakım konusunda kendini saldı gaza getireyim onu da.Gerçi onun saçları upuzun boyasız ve kırıksız
Aynen oyle canim yag bakimi olarakta dax ve hindistan cevizi yagini uygun bulduk sende yapiyordun zaten yanlis hatırlamıyorsamUyar canım başlasın bakımlar rapunzel olalım değil mi
evet watsonslarda var. Benimde kız kardeşimin saçları öyle hayranlıkla bakıyorum :) onunda diplerde kepeklenme sorunu var o yüzden bende ona haftada bir daxla nemlendir diyorumBugün dax ve hindistan cevizi yağını alıp yarın deniyorum. Watsonsta vardı galiba?
Bir de biz iki kişi başlayacağız,kardeşime de zorla uygulayacağımBakım konusunda kendini saldı gaza getireyim onu da.Gerçi onun saçları upuzun boyasız ve kırıksız
Evet canım yapıyordum yanlış hatırlamıyorsunAynen oyle canim yag bakimi olarakta dax ve hindistan cevizi yagini uygun bulduk sende yapiyordun zaten yanlis hatırlamıyorsam
Saçlarımızın ölçüsünü alıyor muyuz canım
Bence şöyle yapsak çok iyi olur. Şuanki halinin resmini çekelim, 1 ay sonra da(Değişebilir de bu süre) güncel halinin resmini çekelim. İkisi yanyana olunca değişimi daha net görürüz.Saçlarımızın ölçüsünü alıyor muyuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?