- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi KilicBaligi
diğeri yüklenmedi bunu buldum bilgisayardan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarısını bana versene,saçlarım çok az benimdiğeri yüklenmedi bunu buldum bilgisayardan :)Eki Görüntüle 1896736
Yarısını bana versene,saçlarım çok az benim![]()
Hem katlı kesim hem uzun maşallah nazarımız değmesin.diğeri yüklenmedi bunu buldum bilgisayardan :)Eki Görüntüle 1896736
değmez kiii, kem göz yok burada biliyorumHem katlı kesim hem uzun maşallah nazarımız değmesin.![]()
Daha bi çok maaşallah.değmez kiii, kem göz yok burada biliyorum
şimdi kestirince yine fotodaki boya gelecek 3 ay önceki foto o en az.
Telvereyim ayıp ettin :)) boydan mı telden mi![]()
senin pek işin yokmuş burada seni dışarı mı alsak napsakdeğmez kiii, kem göz yok burada biliyorum
şimdi kestirince yine fotodaki boya gelecek 3 ay önceki foto o en az.
haahahhah :))) gideyim barisenin pek işin yokmuş burada seni dışarı mı alsak napsakkeratin konusunda bekle sen bizi:) brezilya fönüyle tamamsın çünküü
![]()
Yaniiiiii ayıp olmazsaahaahahhah :))) gideyim bari![]()
Olurmu ama yipranikligi var saclarinin duzeltmeden valla olmazsenin pek işin yokmuş burada seni dışarı mı alsak napsakkeratin konusunda bekle sen bizi:) brezilya fönüyle tamamsın çünküü
![]()
Çaktırmadan öyle demek istedi zatenOlurmu ama yipranikligi var saclarinin duzeltmeden valla olmaz@OKYANUSYAA
Turuncumsu in cevabi gitsin baska yerde düzeltsin olurmus
![]()
Olmaz olmaz gidemezzzÇaktırmadan öyle demek istedi zaten
Keratin bakımı,brezilya fönü konusuna git demek istedi, valla ben öyle anladım![]()
YaptimkiiiiiiBakımlar bugün ne alemde? Akşama mı bıraktı herkes?
Anam hayal dunyam baya genis kalcada bekliyordumdiğeri yüklenmedi bunu buldum bilgisayardan :)Eki Görüntüle 1896736
kalçada kız :) ortası kısa değil ki canım rüzgar vurmuştur ayrılmıştır :))Anam hayal dunyam baya genis kalcada bekliyordumama genede uzun
bu arada ortasi niye kisa canim
Hee ne bilim ortasi kisa gorununce tarzmi yapmis dedimkalçada kız :) ortası kısa değil ki canım rüzgar vurmuştur ayrılmıştır :))