Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma yöntemi

birumutt

boncuk gözlüm
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
7.637
324
398
bende bir tarif vereyim banada eczacım verdi.betanthene,evigen vitamin iğnelerini şampuana katın saçlarınızı yıkayın.üçüncü yıkayışım ama şimdiden saçlarımın canlandığını görebiliyorum.inşallah uzatırda ve artık dökülmüyo.

Son düzenleyen: Moderatör:
yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum.saçlarım röfle olduğu için bayağı belli oluyo yani.1 santim den fazla sanki.

ben sdce bır soru sordum hemen agresıflesmeye gerek yok,bazı boyalar dıpten akıor normal olarak,sac rengınde bı parlaklık ve ya solma olup olmadıgını belırtmemıssın bende bı ıhtımal söyledım sdce...!
bırsey yapmıssın yararını görmus paylasmıssın ama bunu yaparken sana sorulacak HERTURLU soruya anlayıs ve sabırla cvp vermen sgerekır dıe dusunuorum herkes bu sabır ve anlayısı gösterıyor ...

canım agresifleşmiyorum sadece sorduğun soruyu yanıtlıyorum.aaaaa

bende bir tarif vereyim banada eczacım verdi.betanthene,evigen vitamin iğnelerini şampuana katın saçlarınızı yıkayın.üçüncü yıkayışım ama şimdiden saçlarımın canlandığını görebiliyorum.inşallah uzatırda ve artık dökülmüyo.

Benim de eczacı arkadaşım verdi bana böyle bir tarif. E vitamini ile B vitaminini enjekte et şampuana dedi. Ammaa, ucuz bir şampuan olsun dedi. B vitamini gerçekten korkunç kokuyor. Ben vitaminli şampuanla yıkayıp 15dk. köpükleri geçene kadar beklettim, iyice işliyor saça. Duruladıktan sonra kendi şampuanımla yıkıyorum. Koku çıksın diye. Uzatmayı bilemem, hızlı uzuyorlar zaten. Ama dökülmeye iyi geldi. Bir de ışıl ışıl oldu. Bence tavsiyeni herkes uygulamalı.alkisalkisalkis

ben de şampuanımın içine bepanthene evigen ve bemix ampülleri kırdım,3 haftadır fln gün aşırı yıkıyorum,inanılmaz parlak ve yumuşak,sağlıklı görünüyolar.ancak ben saçlarımı mecburen erkek gibi kestirdim :( çok mutsuzum.şuanda biraz uzadı gibi geliyo.ama öyle turplu su topiklerinde yazılanlar gibi değil.bilmiyorum kesin karar vermek için belki 1-2 ay beklemek gerek..

Back
X