Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma yöntemleri yardıııııım :(

irmkctn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
13
2
1
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim... ben herkes gibi saçlarımı uzatmak istiyorum bi ara boyatmıştım ve kuaför gazabına ugradım saçlarım dipten olmamak koşuluyla yandı ve kestirdim kurtuldum ama bana hala yanıkmış gibi gelip evde kendim makasla kestim ve çok şekilsiz oldu haliyle...saçlarımı uzatmak için çok şey araştırdım yılan yağıyla bi ara uzattım ama yetmedi tabi hala kısa forumda olsun videolarda falan soğan kürünü duydum gerçekten bunu deneyip sonuç alan var mı?şu kadar süre kullandım bu kadar uzadı diyen varsa yorumlarınızı takip edeceğim....hoşçakalın

Kendi haline bırakınca uzuyo :) ben zeytin yağı sürdüm. Sonra aktardan saç uzatan yağ karışımı aldım falan. Sürekli sürekli de yapılmıyo tabi bıraktım sonra.

yaa kesinlikle öyle ama inanın insanın elinde değil düşünüp duruyosun...bide bi ara çok dökülmüştü onun için ayrı ugraşmıştım bi de üstüne kısa kesince moraller alt üst oldu :) soğan kürünü merak etmiştim deneyen arkadaşlarımız var mı diyerekten .... saçınıza zeytinyağ uygulamak pek yararlı değil içindeki asit saça iyi gelmiyor elbet yinede yararı var ama tam değil...haberiniz olsun sağlıçakla kalın :) teşekkür ederim ...

yaa kesinlikle öyle ama inanın insanın elinde değil düşünüp duruyosun...bide bi ara çok dökülmüştü onun için ayrı ugraşmıştım bi de üstüne kısa kesince moraller alt üst oldu :) soğan kürünü merak etmiştim deneyen arkadaşlarımız var mı diyerekten .... saçınıza zeytinyağ uygulamak pek yararlı değil içindeki asit saça iyi gelmiyor elbet yinede yararı var ama tam değil...haberiniz olsun sağlıçakla kalın :) teşekkür ederim ...

Doğum kontrol hapını ez şampunaına at çalkala kullan. Ben yasmine marka aldım marka cok önemli değil sanırım. Benimde saçlarım yanmıştı bu sayede uzatmaya başladım. ( Vucuduna fazla değdirme kıllanma yaptıgınıda duydum sacına sadece) Kolay gelsin:)

teşekkürler deneyiminizi paylaştığınız için :) diğer kızlarında yorumlarını bekliyorum :)

teşekkürler deneyiminizi paylaştığınız için :) diğer kızlarında yorumlarını bekliyorum :)
Dax supergro yu formda çok övüyorlar, daha deneyemedim ama, soğan suyunu denedim. Canlandırıyor bayağı saçları, uzatma için etkisini bilemiyorum yeni başladım daha 2hafta oldu :)

yaaa lütfeeeen bari siz şu soğan kürünü bırakmadan yapın da bana da souçları aktarın çokkkk memnum kalırım bende yaklaşık 1.5aydır uyguladım düzenli ama ve 4parmak belki geçik falan uzama gördüm şöyle bişiy var ben saçlarımı sürekli kesiyorum yani kesmeden duramıyorum o yüzden tam ne kadar uzadı anlayamadım :) ama uzattı kesinlikle, sanırım ağustos sonu uygulamaya başladım ve yaklaşık saçımı da 6 parmağı geçik kesmişimdir

Şu günlerde çok hastayım yatıyorum hep ama haftada bir yapar, yazarım sana artık bi ay sonra :)

yaaa geçmiş olsun öncelikle bende hala uyguluyorum sizinde deneyiminizi bklicem.....teşekkürler ! :)

Benim saçlarım şuan dizlerime geliyor, ve her 2 - 3 ay'a uçlarından (bana göre uçları 15-20 cm) kesiliyor.

Kuaför kızı olarak diyebileceğim şey;
Zeytin yağı besliyor. Tabii ki saç diplerine kullanılmamasını tavsiye ediyoruz. Lâkin, güzel durulanmayan saç diplerinde ileriki zamanlarda küçük küçük misafirleriniz olabilir

Önerebileceğimiz şey, Karanfil'i veyahut Ceviz yaprağını kaynatmanız, duş sonrası kuru saça uygulamanız olacaktır. Yani diplerine diplerine yedirin, normal tüm başınızı ıslatın, bir gün bekletin (yatarken yastığın eski olmasına dikkat edin, rengi çıkacaktır).
Bir gün beklettikten sonra normal bir şekilde durulayın. Şampuanlamak size kalmış eğer kokusundan rahatsız olursanız yapabilirsiniz.

İkinci bir seçenek olarakta; Yumurta akı.
Yumurta akını üstteki gibi uygulayın, 2 saat beklettikten sonra yıkayın.

İsteğe göre de yine zeytin yağını da ek destekleyici olarak kullanabilirsiniz.

Dipçe: Kuaför'lerde satılan saç- bakım - kür'ünü almaktan kaçınmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…