- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi Gama Capella
Basit uğraştırmayan bir ýol yöntem var mıdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E vitamini kapsulu duydum.ama hic denemedim
4-5 sarimsak hakiki zeytinyagi yumurta akida cok guzel uzatiyorda ayrica diplerden sac cikariyorda . Kuafore hic gitmiycen berbat kokuyo :)Onu denedim B vitamini ile ciddi kotu bir kokusu var. Sevemedim. Tek cozum yag mi acaba sıkıldım su yaglardan. Kimyaci olcaz yakında karisim yapa yapa.![]()
4-5 sarimsak hakiki zeytinyagi yumurta akida cok guzel uzatiyorda ayrica diplerden sac cikariyorda . Kuafore hic gitmiycen berbat kokuyo :)
Aynen hahahh bak biliyormissunBunlar karisacak haftada bir saca yedirilcek degil mi o tarz. :)
Haha Uzmanlik alanlarima giriyor. peki urun olarak guzel birsey var mı? Ciddi guzel dedigin.Aynen hahahh bak biliyormissun![]()
Farmasinin sarimsak sampuanidq cok iyi geldi. Bide redisksin sampuani var pahali oldugu icin alamiyorum tuzsuz sampuan bayada dolgun gosteriyirHaha Uzmanlik alanlarima giriyor. peki urun olarak guzel birsey var mı? Ciddi guzel dedigin.
Farmasinin sarimsak sampuanidq cok iyi geldi. Bide redisksin sampuani var pahali oldugu icin alamiyorum tuzsuz sampuan bayada dolgun gosteriyir
Sarimsagi bir kez yaptm 1 ay kafamdan sarimsak parcalari akti yapanlar nasil temzledinz![]()