Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma

Gama Capella

Sen kocaman bir çılgınsın 🥳
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28.499
Puanlar
748
Basit uğraştırmayan bir ýol yöntem var mıdır?

Mayonezin bu konuda iyi oldugunu soylerler ben denemedim fakat nette arastirmistim baya faydasi varmis saca 😌

E vitamini kapsulu duydum.ama hic denemedim

Onu denedim B vitamini ile ciddi kotu bir kokusu var. Sevemedim. Tek cozum yag mi acaba sıkıldım su yaglardan. Kimyaci olcaz yakında karisim yapa yapa. :D

Onu denedim B vitamini ile ciddi kotu bir kokusu var. Sevemedim. Tek cozum yag mi acaba sıkıldım su yaglardan. Kimyaci olcaz yakında karisim yapa yapa. :KK70:
4-5 sarimsak hakiki zeytinyagi yumurta akida cok guzel uzatiyorda ayrica diplerden sac cikariyorda . Kuafore hic gitmiycen berbat kokuyo :)

4-5 sarimsak hakiki zeytinyagi yumurta akida cok guzel uzatiyorda ayrica diplerden sac cikariyorda . Kuafore hic gitmiycen berbat kokuyo :)

Bunlar karisacak haftada bir saca yedirilcek degil mi o tarz. :)

Haha Uzmanlik alanlarima giriyor. peki urun olarak guzel birsey var mı? Ciddi guzel dedigin.
Farmasinin sarimsak sampuanidq cok iyi geldi. Bide redisksin sampuani var pahali oldugu icin alamiyorum tuzsuz sampuan bayada dolgun gosteriyir

Sarimsagi bir kez yaptm 1 ay kafamdan sarimsak parcalari akti yapanlar nasil temzledinz🤣

Back
X