Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

denemedim hiç cnm. turp ve ısırgan suyu denedim ama saçlarımı çok döktü
Adapte olana kadar yıpranmış işe yaramaz saçları döktüğünü söylüyorlar,ilk etapta kürlerin..İstikrar önemli..
Ama çok ciddi boyutta dökülmeler varsa medikal bir görüşe de başvur derim.

ya banada söyler misiniz ne karışımlar var kısa süre içinde aktarlara gideceğim ne alacağım hakkında bilgi verir misiniz

ya banada söyler misiniz ne karışımlar var kısa süre içinde aktarlara gideceğim ne alacağım hakkında bilgi verir misiniz

argan ve susam yağı. ben banyodan 1 saat önce sürüyorum bolca,1 saatin sonunda yıkıyorum.banyodan sonra saçımı taradıktan sonra elime azcık argan yağı alıyrum şakak ve arka diplere sürüyorum ama 3 4 damla çok değil.bütüngün o şekilde kalıyor.saçlarım parlak ve bakımlı görünüyor.saçlarım hızlı uzuyor.

artık saçlarım dökülmesi uzasın yeter kafayı yıiyecegimmmmmm

sende kullanmışsın sanırım ama ısırgan suyu bana çok iyi geldi hemen bırakmasaydın döktü diye en azından bi üç ay düzenli kaullanmak çok önemli..
ben bide bemiks, evigen, bepanthe kullanıyorum içlerine susam yağı ve badem yağı katarak hangisi iyi geldi bilmem ama saçlarım dökülmesi iki haftada bıçak gibi kesildi :))

cnm sölediğin herşeyi yaptım ama fayda etmior. şu an çamterebentin kullanıyorum bakalım ne olacak

cnm sölediğin herşeyi yaptım ama fayda etmior. şu an çamterebentin kullanıyorum bakalım ne olacak

doktora göründüm mü cnm belki de seninki mevsimsel normal dökülme değil..ama yine de devam et ısırganı hiç bırakma hem yapmasıda hiç zor değil en azından saatlerce bekletilmiyor.. sinamekede iyi geliyormuş duydum ama denemedim sen dene istersen..

bu sinameki kürünü tarif edebilirmisin acaba?nasıl uygulanıyor

Bir çaybardağı suya 2 parmağınızın aldığı kadar bir tutam sinameki koyup kaynatıp soğutuyorsunuz, içine bemix ampul ve 2 tatlı kaşığı badem yağı ekleyip saçınıza sürüp en az 2 saat olmak üzere bekletip yıkıyorsunuz.Ben bu kürü haftada 1 kez uyguluyorum.

doktora gittim demir eksikliği ve kansızlık varmış cnm.( ilaç kullanıorum altı aydır ama neyapsam fayda etmior psikolojim bozuldu

doktora gittim demir eksikliği ve kansızlık varmış cnm.( ilaç kullanıorum altı aydır ama neyapsam fayda etmior psikolojim bozuldu

üzüldüm canım ya geçmişler olsun bir an önce..doğal yollardan beslen sende bende de kansızlık vardı doktor tüpler verdi tek içimlik bi süre kullandım bıraktım sonra dedim doğal beslenmek varken ne diye içeyim..mesela aç karnına çekirdekli kuru üzüm yani alışkanlık edin bunu..sonra hergün bir tane yumurta yemeye özen göster, süt iç, pekmez ye, maydanoz mesela acayip kan yapıcı ne bileyim ilaçlara verme kendini inan doğal yiyecekler daha çabuk işe yarıyor..tabi bunlar saç için gerekli vitaminleri de almanı sağlayacaktır..
ısırganı da demleyip içmeyi denedin mi hiç bilmiyorum ama saç gürleşmesinde çok etkisi varmış..yani demem o ki canım ilaçların yanında bunlarıda bir dene fayda sağlayacaktır..

çok tsk ederim cnm hepsini deneyecm:)

Sinameki kürünü denedin mi.Ben 2 kez uyguladım bu hafta 3. yapacağım sonuç gerçekten çok iyi hem dipten birsürü yeni saç çıktı hemde gerçekten hızlı uzama başladı.

kızlar bu kürün tarifini verir misiniz ,kısa saçlarımdan çok sıkıldım (((((((((((((((((50:

kızlar bu kürün tarifini verir misiniz ,kısa saçlarımdan çok sıkıldım (((((((((((((((((50:

Bu kür kesinlikle işe yarıyor. Ben ne zaman uyguladıysam işe yaradı. Tarifi de şöyle:

1 tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suyla cezvede kaynat sonra soğuyana kadar içinde beklet.
Sonra soğuyunca içine bir adet bemiks ampul ekliyorsun. 1 tatlı kaşığı da badem yağı ekliyorsun. Sonra karıştırıp saç diplerine msaj yaparak sürüyorsun. Orjinal tarifte yarım saat bekletmek yeterli diyor ama ben 4-5 saat bekletiyorum kafamda. Sonra yıkıyorsun. Haftada 1 kez uyguluyorsun bir de bu tarifi.
3 ayda omuzdan bel hizasına kadar uzayabiliyor ama kişiden kişiye değişiyor bu. Bazılarında daha çok uzama olurken bazılarında daha az oluyor ama eğer saçların ayda 1 cm uzuyorsa bu kürle ayda 2-3 cm uzatabilirsin. Bazılarının ayda 2 cm uzar saçı onlarda daha fazla uzama olabiliyor bu kürle 4-5 cm gibi.

arkadaşlar hepinize merhaba. yaklaşık dört aydır saç dökülmesi ile ilgili özellikle tum yazdıklarınızı uzaktan eklemeden okuyorum. ve ınanın en guvendıgım yrlerden bırı oldu burası artık her konuda. saç dökülmem erkek arkadasımın ( belkı tesaduf belkı degıl) askere gıtmesınden ıkı ay sonra basladı ve geldı ona ragmen durmadı. cildiye doktorlar dogal sampuanlar karanfıl suları hatta bı eczane serumu denemedıgım sey kalmamıstı. ustelık hayatım boyunca hıc dokulme genetık yatkınlık yada dıkkatım yoktu sacıma. gerek duymamıstım cıldıme daha cok ozen gosterırdım. fonler masalar hep kullanırdım. ama son dort aydır hayatım boyunca denemedıgım kadar denedım ve sıkıntım ozellıkle hap kullanmadan yada dogalı nasılsa en dogrusu neyse ona açtım. ve sonunda sızın sayenıde mecıtefendının sarımsak ve argan yaglı sampunanına basladım dokulme durdu mu hayır ama sac cıkarmaya basladı.yalnız tek basına sampuan degıl
1soguk su ıle yıkama
2dogal sampuan kullanma
3sacı sık toplamama
4en onemlısı bence cevız badem ve kabak cekırdegı her gun bı avuc yıyın( saca en onemlı vıtamınler bunlar tecrubeyle sabıt ustelık kılo da almassınız)
5stresten uzak durmayın duramıyoruz cunku sadece onunla yada bı sorunla nasıl bas edebılecegınızı ogrenın(ben pılates ıle ogrendım)
6nolur cok fazla sey denemeyın once bı donem sabredın yarıycakmı dıye sacın yapısı cok bozuluo deneme tahtası oldugu ıcın 7eger boyuyorsanız vazgecemıorsanız mılkshake yada davınes tarzı organık boya tercıh edın ve
ve sonuc olarak benım sacım son ıkı haftadır cok ıyı durumda analız yaptırdım sac cıkıor kuaforum kesıme bıle gerek duymuyor ustelık kırılma catallanma bıle yok. ınsallah sızın sacınız eskı saglıgına kavusur buraya usenmeden yazan tum arkadaslara cok tesekkur ederım sıfayı sayenızde buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…