- Konu Sahibi yasmin_ece
-
artık saçlarım dökülmesi uzasın yeter kafayı yıiyecegimmmmmm
Adapte olana kadar yıpranmış işe yaramaz saçları döktüğünü söylüyorlar,ilk etapta kürlerin..İstikrar önemli..denemedim hiç cnm. turp ve ısırgan suyu denedim ama saçlarımı çok döktü
ya banada söyler misiniz ne karışımlar var kısa süre içinde aktarlara gideceğim ne alacağım hakkında bilgi verir misiniz
artık saçlarım dökülmesi uzasın yeter kafayı yıiyecegimmmmmm
Sinameki kürünü denedin mi.Ben 2 kez uyguladım bu hafta 3. yapacağım sonuç gerçekten çok iyi hem dipten birsürü yeni saç çıktı hemde gerçekten hızlı uzama başladı.
sende kullanmışsın sanırım ama ısırgan suyu bana çok iyi geldi hemen bırakmasaydın döktü diye en azından bi üç ay düzenli kaullanmak çok önemli..
ben bide bemiks, evigen, bepanthe kullanıyorum içlerine susam yağı ve badem yağı katarak hangisi iyi geldi bilmem ama saçlarım dökülmesi iki haftada bıçak gibi kesildi :))
cnm sölediğin herşeyi yaptım ama fayda etmior. şu an çamterebentin kullanıyorum bakalım ne olacak
bu sinameki kürünü tarif edebilirmisin acaba?nasıl uygulanıyor
doktora göründüm mü cnm belki de seninki mevsimsel normal dökülme değil..ama yine de devam et ısırganı hiç bırakma hem yapmasıda hiç zor değil en azından saatlerce bekletilmiyor.. sinamekede iyi geliyormuş duydum ama denemedim sen dene istersen..
doktora gittim demir eksikliği ve kansızlık varmış cnm.( ilaç kullanıorum altı aydır ama neyapsam fayda etmior psikolojim bozuldu
üzüldüm canım ya geçmişler olsun bir an önce..doğal yollardan beslen sende bende de kansızlık vardı doktor tüpler verdi tek içimlik bi süre kullandım bıraktım sonra dedim doğal beslenmek varken ne diye içeyim..mesela aç karnına çekirdekli kuru üzüm yani alışkanlık edin bunu..sonra hergün bir tane yumurta yemeye özen göster, süt iç, pekmez ye, maydanoz mesela acayip kan yapıcı ne bileyim ilaçlara verme kendini inan doğal yiyecekler daha çabuk işe yarıyor..tabi bunlar saç için gerekli vitaminleri de almanı sağlayacaktır..
ısırganı da demleyip içmeyi denedin mi hiç bilmiyorum ama saç gürleşmesinde çok etkisi varmış..yani demem o ki canım ilaçların yanında bunlarıda bir dene fayda sağlayacaktır..
Sinameki kürünü denedin mi.Ben 2 kez uyguladım bu hafta 3. yapacağım sonuç gerçekten çok iyi hem dipten birsürü yeni saç çıktı hemde gerçekten hızlı uzama başladı.
kızlar bu kürün tarifini verir misiniz ,kısa saçlarımdan çok sıkıldım((((((((((((((((( 50:
küre ilk başladığında zayıf saçları döktüğünü söylüyorlar ama ben ilk başladığım zamanı pek hatırlamıyorum ama ilerleyen zamanlarda aksine dökülmem durdu benim.cnm peki sende dökülme oldu mu saç döküyor diye duydum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?