- 9 Ocak 2015
- 84
- 16
- Konu Sahibi papatya_44
kızlar saçlarımda kırık coktu kestirmek zorunda kaldım uzatma ıcın önerileriniz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu ben şöyle yaptim Canım sinameki otu ile yaptim faydası ni gördüm allah a şükür ama bele gelmesini istiyorum zaman alacak galiba bemiks koku yapıyor bu arada fon çekince falan farkeder sn dayanblr sen iyi uzum a alır 6ayda omuzdan kurk kemigine getirdim ben yavaş uzuyor benim saç sanırım ve saçi mi her ay ölçym yani o kadar takintilym ölçume göre ayda 1santim uzuyor zaman alyor iste su an 44santm geldi saylr idealm 56santim bakalm senin saclarn insallah çok çabuk uzarBende şu an bir kür deniyorum. Bemiks+bademyağı,birde saç uzatan biotinli bitkisel şampuan aldım. İnşallah yorumlarımı paylaşıcam memnun kalırım
Onu ben şöyle yaptim Canım sinameki otu ile yaptim faydası ni gördüm allah a şükür ama bele gelmesini istiyorum zaman alacak galiba bemiks koku yapıyor bu arada fon çekince falan farkeder sn dayanblr sen iyi uzum a alır 6ayda omuzdan kurk kemigine getirdim ben yavaş uzuyor benim saç sanırım ve saçi mi her ay ölçym yani o kadar takintilym ölçume göre ayda 1santim uzuyor zaman alyor iste su an 44santm geldi saylr idealm 56santim bakalm senin saclarn insallah çok çabuk uzar
Canım şampuan a çamterebentn koy 750mle 1buçuk kapak koy bir dene bakalm ben de yapacağım.banada onerebılcegınız bısey varmı
ıkı ayda duzenlı kırık aldırıyorum sayım boyadan kurtuldu ısı yok fon ve duzlestıcı kullanmıyorum dalgalı oldugu ıcın sadece kopukleyıp cıkıyorum bı bucuk sene de once omzumdaydı hala da omzumda hala uzamadı bı bucuk senede boyadan kurtuldu 18 ayda 18 santım anca uzamıs
ne yapmalıyım
Bak saçım 24temmzda 44santim mi şu an 46 bemksin hala etkisi var dene ki ben şampuan in içine atmıştım elidor un içine etkisi güzel onu da bırakalı 15gün oldu sidi sarımsakli şampuan kullanıyorum işte onun içine çam yagi alacağım bakalim kısmet sen de düzenli yap ama şampuan a çam yağını fazla katma araştırbiraz net ten öyle yap saça direk uygulama yapma sakin cm yagni tavsiye.banada onerebılcegınız bısey varmı
ıkı ayda duzenlı kırık aldırıyorum sayım boyadan kurtuldu ısı yok fon ve duzlestıcı kullanmıyorum dalgalı oldugu ıcın sadece kopukleyıp cıkıyorum bı bucuk sene de once omzumdaydı hala da omzumda hala uzamadı bı bucuk senede boyadan kurtuldu 18 ayda 18 santım anca uzamıs
ne yapmalıyım
Saç uygulamasi nasıl gidiyor acaba bilgi verir misin etkisini gördün muBende şu an bir kür deniyorum. Bemiks+bademyağı,birde saç uzatan biotinli bitkisel şampuan aldım. İnşallah yorumlarımı paylaşıcam memnun kalırım
O hap kilo aldırıyor muKızlar merhaba bemiks ve bademyağı kürünü hala uygulamaktayım saçlarım yumuşacık oldu ve azda olsa uzadığını hissettim fakat daha güçlü bir destek gerekiyor içten beslenmek gibi Bende 1 aydır biotin kullanıyorum ayrıcada organix in biotin içeren uzatıcı etkili şampuan ve saç kremini kullanıyorum.çok memnunum artık geriye sabredip beklemek kalıyor. Şampuan ve vitamini düzenli kullanmak çok önemli
Kilo aldırıyor mu hapKızlar saçı dışarıdan beslerken içeriden de beslemeniz lazım ben tam 1 senedir biotin kullanıyorum saçlarım çok ince telli àma yapısal ve şuanda belde geçen sene sütyen de idi bir sene olmadan bir karıştan fazla uzadı biotin kesinlikle tavsiye ederim bir kaç ay sora etkisini görmeye başlarsıniz dirayetli olun hergün düzenli kullanın bana dua edeceksiniz sağlıklı ve uzun saçlarınız olacak allahın izni ile
Aldırmıyor canım biotin suda eriyen bir vitamin olduğu için fazlası vücuttan atılıyor iştah açışı bir özelliğide yokO hap kilo aldırıyor mu