Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç uzatma

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

papatya_44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
84
16
kızlar saçlarımda kırık coktu kestirmek zorunda kaldım uzatma ıcın önerileriniz var mı

zeytinyagi maskesi yapabilirsin hem kiriklarina iyi gelir hem korur.findik fistik ceviz tuketimi saca iyi gelir.beslenmene ve sacini yipratmamaya ozen gostermelisin :)

çok bilindik bir şey var soğanı 4 e bölüm hafif kaynatacaksın sonra o suyu soğutup saçına süreceksin ve MASAJ yapacaksın saç diplerine ,inanamazsınız 4 ayda 7 ,8cm uzadı ve soğan koku yapmadı
bu arada kısa saçları uzatmak çok kolaydır uzun saçlarımın uzaması tam bi işkence saçlarım kısayken yapmıştım uzayınca devam etmedim sanırım biraz daha yavaş olacaktıt. (masaj çok önmli )

Saç Uzamasına Yardımcı Patates Suyu Kürü

Soğan suyu dışında saç uzaması için patates de kullanabilirsiniz. Patates A vitamini, B vitamini ve C vitamini açısından oldukça zengindir. Yeterince vitamin almazsanız saçlarınız da kuru ve kırılgan olur. Saçlarınızı güçlendirmek için mutlaka vücudunuzun ihtiyacı olan vitaminleri almalısınız. Patates suyunu saçlarınıza doğrudan uygulayabilirsiniz. Sadece 3 ya da 4 patatesi rendeleyin ve ezerek suyunu sıkın. En az 15 dakika boyunca patates suyunu saç derisine masaj yaparak uygulayın. 15 dakika da bu şekilde bekledikten sonra saçlarınızı yıkayabilirsiniz.

Patates maskesi

İhtiyacınız olanlar:

•3 adet patates

• 1 yumurta sarısı

• 1 yemek kaşığı bal

Yol:

3 adet patatesi rendeleyip suyunu sıkın. Patates suyuna yumurta sarısı ve bal ekleyerek karıştırın. İyice karıştırarak macun kıvamına getirdikten sonra saç diplerine uygulayın. Yarım saat bu şekilde karışımı saç diplerinde bekletin ve ardından hafif ve doğal bir şampuan ile saçlarınızı yıkayın. Yumurta sarısı ve bal kuru saçlar için oldukça faydalıdır. Patates suyu ise saçların nemini en iyi şekilde karşılayan bitkisel bir çözümdür.

Bende şu an bir kür deniyorum. Bemiks+bademyağı,birde saç uzatan biotinli bitkisel şampuan aldım. İnşallah yorumlarımı paylaşıcam memnun kalırım

Bende şu an bir kür deniyorum. Bemiks+bademyağı,birde saç uzatan biotinli bitkisel şampuan aldım. İnşallah yorumlarımı paylaşıcam memnun kalırım
Onu ben şöyle yaptim Canım sinameki otu ile yaptim faydası ni gördüm allah a şükür ama bele gelmesini istiyorum zaman alacak galiba bemiks koku yapıyor bu arada fon çekince falan farkeder sn dayanblr sen iyi uzum a alır 6ayda omuzdan kurk kemigine getirdim ben yavaş uzuyor benim saç sanırım ve saçi mi her ay ölçym yani o kadar takintilym ölçume göre ayda 1santim uzuyor zaman alyor iste su an 44santm geldi saylr idealm 56santim bakalm senin saclarn insallah çok çabuk uzar

Onu ben şöyle yaptim Canım sinameki otu ile yaptim faydası ni gördüm allah a şükür ama bele gelmesini istiyorum zaman alacak galiba bemiks koku yapıyor bu arada fon çekince falan farkeder sn dayanblr sen iyi uzum a alır 6ayda omuzdan kurk kemigine getirdim ben yavaş uzuyor benim saç sanırım ve saçi mi her ay ölçym yani o kadar takintilym ölçume göre ayda 1santim uzuyor zaman alyor iste su an 44santm geldi saylr idealm 56santim bakalm senin saclarn insallah çok çabuk uzar

banada onerebılcegınız bısey varmı
ıkı ayda duzenlı kırık aldırıyorum sayım boyadan kurtuldu ısı yok fon ve duzlestıcı kullanmıyorum dalgalı oldugu ıcın sadece kopukleyıp cıkıyorum bı bucuk sene de once omzumdaydı hala da omzumda hala uzamadı bı bucuk senede boyadan kurtuldu 18 ayda 18 santım anca uzamıs
ne yapmalıyım

ıkı ayda duzenlı kırık aldırıyorum sayım boyadan kurtuldu ısı yok fon ve duzlestıcı kullanmıyorum dalgalı oldugu ıcın sadece kopukleyıp cıkıyorum bı bucuk sene de once omzumdaydı hala da omzumda hala uzamadı bı bucuk senede boyadan kurtuldu 18 ayda 18 santım anca uzamıs
ne yapmalıyım
Canım şampuan a çamterebentn koy 750mle 1buçuk kapak koy bir dene bakalm ben de yapacağım.
sinameki kürü ypmstm ben ama zahmetli o yapar misin bilmiyorum faydasını gördüm ama koku su kötü yine den sen bilir sn net den bak sinameki kürüne ben o kürü 5ay uyguladm omuzda ki saçm yargınıma geldi güzel uzadı allaha şükür şimdi 10santim uzasa belimde olacak mezure ile saçmi sürekli ölçerm ben de:KK45:şu an 46santim sinameki kürnü bırakalı 5.6ay oluyor o kürü tavsye ediyorum yani. Çam yağını deneyeceğim bakalım 3a kadar ne sonuç alacağım sonra bir şey yapmam zaten malum kpss hazırlanmam gerek öptüm canım inşallah uzun saçlı olur sn kestirme saçlarını küser bak :KK12::21:

Bak saç
ne yapmalıyım
Bak saçım 24temmzda 44santim mi şu an 46 bemksin hala etkisi var dene ki ben şampuan in içine atmıştım elidor un içine etkisi güzel onu da bırakalı 15gün oldu sidi sarımsakli şampuan kullanıyorum işte onun içine çam yagi alacağım bakalim kısmet sen de düzenli yap ama şampuan a çam yağını fazla katma araştırbiraz net ten öyle yap saça direk uygulama yapma sakin cm yagni tavsiye.

Kızlar saçı dışarıdan beslerken içeriden de beslemeniz lazım ben tam 1 senedir biotin kullanıyorum saçlarım çok ince telli àma yapısal ve şuanda belde geçen sene sütyen de idi bir sene olmadan bir karıştan fazla uzadı biotin kesinlikle tavsiye ederim bir kaç ay sora etkisini görmeye başlarsıniz dirayetli olun hergün düzenli kullanın bana dua edeceksiniz sağlıklı ve uzun saçlarınız olacak allahın izni ile

Kızlar merhaba bemiks ve bademyağı kürünü hala uygulamaktayım saçlarım yumuşacık oldu ve azda olsa uzadığını hissettim fakat daha güçlü bir destek gerekiyor içten beslenmek gibi Bende 1 aydır biotin kullanıyorum ayrıcada organix in biotin içeren uzatıcı etkili şampuan ve saç kremini kullanıyorum.çok memnunum artık geriye sabredip beklemek kalıyor. Şampuan ve vitamini düzenli kullanmak çok önemli

Kızlar merhaba bemiks ve bademyağı kürünü hala uygulamaktayım saçlarım yumuşacık oldu ve azda olsa uzadığını hissettim fakat daha güçlü bir destek gerekiyor içten beslenmek gibi Bende 1 aydır biotin kullanıyorum ayrıcada organix in biotin içeren uzatıcı etkili şampuan ve saç kremini kullanıyorum.çok memnunum artık geriye sabredip beklemek kalıyor. Şampuan ve vitamini düzenli kullanmak çok önemli
O hap kilo aldırıyor mu

Kızlar saçı dışarıdan beslerken içeriden de beslemeniz lazım ben tam 1 senedir biotin kullanıyorum saçlarım çok ince telli àma yapısal ve şuanda belde geçen sene sütyen de idi bir sene olmadan bir karıştan fazla uzadı biotin kesinlikle tavsiye ederim bir kaç ay sora etkisini görmeye başlarsıniz dirayetli olun hergün düzenli kullanın bana dua edeceksiniz sağlıklı ve uzun saçlarınız olacak allahın izni ile
Kilo aldırıyor mu hap

X