Saç Uzatma Yöntemleri sac uzatma

Hayat_123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
45
14
3
Merhaba Arkadaslar

ben bun 1 senenin icin de nasil cabuk saclarimi uzatabilirim bi Öneriniz var mi ?

Düzenli bakım ve beslenme, bol su, pozitif enerji..:21: Forumdaki konuları biraz incele mutlaka hoşuna giden bir bakım bulursun. Haftada 1-2 kez uygulamak yeterli oluyor genelde, tabi bakımına göre değişir, bazılarını sadece haftada 1 yapmak gerekiyor. İmkanın varsa kan değerlerini vs kontrol ettir, kansızlık, vitamin eksikliği vs varsa saç uzama hızını yavaşlatır. Bol su vücudun ve saçın nemini sağlamak için; dıştan ne sürersen sür, içten desteklemedikçe pek etkili olmuyor maalesef. Mümkünse ısıl işlemler, boya, röfle, açma gibi yıpratan şeylerden uzak dur, yok olmaz diyorsan en azından ısıl işlem öncesi koruyucu serum, boya öncesi ve ya sonrası keratin içerikli ürünler kullanmaya özen gösterebilirsin. 2-3 ayda bir kırıklarını aldırmayı ihmal etme, kırık almak derken 3-5 cm kesen kuaförlere dikkat et, mümkünse sadece kırık diye ısrarla tekrarla, adamı yıldır ama saçını kurban ettirme:KK34: Son olarak kafayı saça takma oluruna bırak mutlaka uzayacak, stres yaparsan saçını olumsuz etkiler dökersin.. Şimdiden kolay gelsin:KK5:

cok sagol canim
yardimci oldun baya
boya veya diger seyleri hic
kullanmiyorum
saclarim
cok
dokuluyor ama dedigin seyleri yapmaya calisacagim

Bak canım ben sana ozetleyeyim.
Lazım olacak malzemeler ;

Çam terebentin yağı
Badem yağı
Hint yağı
Sampuan
Saç kremi ( durulanan)

Sampuanina çam terebentin ve Badem yağından kat. 650mllik sampuana 3 tatlı kaşığı Çam terebentin 3 tatlı kaşığı Badem yağı kat. Saç kremine 1 yemek kaşığı Badem yağı kat. Can terebentini hint yağını badem yağını karıştır her hafta saç derine sur bir saat bekle yıka. Bir senede ciddi manada uzama olur

Allah senden razi olsun hemen onlari alip yapacagim eger ciddi manada uzarlarsa hemen haber verecegim :) tessekkur ederim
Bak canım ben sana ozetleyeyim.
Lazım olacak malzemeler ;

Çam terebentin yağı
Badem yağı
Hint yağı
Sampuan
Saç kremi ( durulanan)

Sampuanina çam terebentin ve Badem yağından kat. 650mllik sampuana 3 tatlı kaşığı Çam terebentin 3 tatlı kaşığı Badem yağı kat. Saç kremine 1 yemek kaşığı Badem yağı kat. Can terebentini hint yağını badem yağını karıştır her hafta saç derine sur bir saat bekle yıka. Bir senede ciddi manada uzama olur

Amin canım sagolasin. Benim 2 yılda 10 cm uzamisken 2 bucuk ayda 5-6 cm uzadı bunları yaparak. Ki haftada bir o yağları surmem bile düzenli olarak. Sadece şampuan anlayacağın, eğer düzenli yaparsan bir seneye omuzlarında ki saç beline gelmezse gel hesap sor benden :)
Bak birde restorex aldım ben oda çok etkili diyorlar :)
Allah senden razi olsun hemen onlari alip yapacagim eger ciddi manada uzarlarsa hemen haber verecegim :) tessekkur ederim

Restorex sadece türkiye de mi aliniyor

Amin canım sagolasin. Benim 2 yılda 10 cm uzamisken 2 bucuk ayda 5-6 cm uzadı bunları yaparak. Ki haftada bir o yağları surmem bile düzenli olarak. Sadece şampuan anlayacağın, eğer düzenli yaparsan bir seneye omuzlarında ki saç beline gelmezse gel hesap sor benden :)
Bak birde restorex aldım ben oda çok etkili diyorlar :)

Estağfurullah ne rahatsızlığı canım.
Bak şimdi yazayım. :)

Sampuanin büyüklüğüne gore yağı içine koyacaksın.
Mesela ben 650 mllik sampuanima 3 tatlı kaşığı Çam terebentin yağı 3 tatlı kaşığı da badem yağı koyuyorum. Normal kullanıyorum. Sampuani nasıl kullaniyorsam öyle kullanıyorum. Kullanmadan önce calkaliyorum ve ağzını açık birakmiyorum sampuanin Çam terebentin uçucu bir yağ olduğu için..
Saç kremine de bakım yapsın diye 1 yemek kaşığı Badem yağı koyuyorum . Eğer küçükse 1 tatlı kaşığı yeterli olur. Onu da normal her zaman ki gibi kullan güzelce durula.
Ardindan haftada bir yapacağın bakıma gelelim
Çam terebentini badem yağını hint yağını eşit şekilde karıştırıp sadece saç diplerine uygula ve 1 saat sonra yıka.
:)
Aksam aksam rahatsiz ediyorum kusura bakma peki bioblas veya digerinden bulursam onu nasil saclarima sürecegim yani o yaglardan sonra mi yoksa sadece bunlarimi kullanacagim ?

Estağfurullah ne rahatsızlığı canım.
Bak şimdi yazayım. :)

Sampuanin büyüklüğüne gore yağı içine koyacaksın.
Mesela ben 650 mllik sampuanima 3 tatlı kaşığı Çam terebentin yağı 3 tatlı kaşığı da badem yağı koyuyorum. Normal kullanıyorum. Sampuani nasıl kullaniyorsam öyle kullanıyorum. Kullanmadan önce calkaliyorum ve ağzını açık birakmiyorum sampuanin Çam terebentin uçucu bir yağ olduğu için..
Saç kremine de bakım yapsın diye 1 yemek kaşığı Badem yağı koyuyorum . Eğer küçükse 1 tatlı kaşığı yeterli olur. Onu da normal her zaman ki gibi kullan güzelce durula.
Ardindan haftada bir yapacağın bakıma gelelim
Çam terebentini badem yağını hint yağını eşit şekilde karıştırıp sadece saç diplerine uygula ve 1 saat sonra yıka.
:)
Ben bide hint yagi alayimm :))

Soğan suyuyla durula saçlarını veya şampuanına çam telebenti karıştır.Hint yağı vs de kullanabilirsin fakat bu sefer saç yağlanıyor ve onu arındırmak için defalarca şampuanlamış oluyorsun saç yine yıpranıyor.Fakat soğan suyula durulamak iyi diye duymuştum.

sagol
Soğan suyuyla durula saçlarını veya şampuanına çam telebenti karıştır.Hint yağı vs de kullanabilirsin fakat bu sefer saç yağlanıyor ve onu arındırmak için defalarca şampuanlamış oluyorsun saç yine yıpranıyor.Fakat soğan suyula durulamak iyi diye duymuştum.

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Back
X