Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmada 3 masrafsız ve etkili yöntem

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
Kızlar öncelikle merhaba :KK200: uzun saçlarımı değişiklip olsun diye kestirdim ve çoook pişman oldum . birde üst üste 2 kez boyadım güya sarı olsun diye . turuncu iğrenç bir sey oldu çünkü altında kına var . Sakın ha kına falan yakmayın yakacaksanız da boyamayın sonrasında. benim gibi magdur olmayın . Gelelim asıl konuya . saçlarımı uzatmak için bir çok arastirma yaptım ve 3 farklı yöntem buldum .
1. yöntem soğanı haşlıyoruz suyunu soguduktan sonra temiz saça masaj yaparak uyguluyoruz. 2 saat bekletip yıkıyoruz .
2.yöntem yarım çay bardağı suda yaş mayayı eritip 1 saat saçımızda bekletiyoruz. ardından saçımızı yıkıyoruz .
3.yöntem 2 tutam sinemaki oyunu kaynar suda demlenmeye bırakıyoruz. demlendikten sonra içine 2 ampul bemiks e vitamini ve 2 tatlı kaşığı tatlı badem yağı döküp karıştırıyoruz . birazını sprey şisesine koyup saçımızın diplerine ve daha sonra her yerine sıkıyoruz 1 saat bekliyoruz ve yıkıyoruz .
Ek olarak ben saçlarımı doğal Defne sabunuyla yıkıyorum sert olmaması için ve diplerinden temiz olması içinde suya sirke ilave edip duruluyorum böylece yumuşacık oluyor . şampuanlar çok zararlı arkadaslar kimyasal oldukları için e doğallarıda çok pahalı . o yüzden bunları kullanıyorum . alta resim bırakacağım . her geçen gün yorum yazacağım . bugun ilk olarak soğan suyunu deneyeceğim
***ayrıca dax süpergro aldım o birazcık pahalı ama etkilymiş . kullanınca yazarım yorumlara
En Büyük KK benimle beraber saç uzatmaya ne dersiniz

Son düzenleme:
PhotoGrid_1478442665546-600x1067.webp

bunlar şuan ki halleri

Eklentiler

• 20161106_162057-600x1067.webp
    20161106_162057-600x1067.webp
    3 KB · Görüntüleme: 99
Sirke suyuyla durulamayi dene muhtesem uzuyor. Ayrica saclarini yikamadan 1 saat once argan yagini saclarina sur bekle. Sonra banyoya gir derim o da aşırı uzatıyor.sampuan konusunda da naturvay sarimsakli sampuan kullanıyorum. Sarimsagin kil cikarma etkisini herkes biliyor. Onu onerebilirim.

Sirke suyuyla durulamayi dene muhtesem uzuyor. Ayrica saclarini yikamadan 1 saat once argan yagini saclarina sur bekle. Sonra banyoya gir derim o da aşırı uzatıyor.sampuan konusunda da naturvay sarimsakli sampuan kullanıyorum. Sarimsagin kil cikarma etkisini herkes biliyor. Onu onerebilirim.
sirke suyuyla duruluyorum . peki şampuanın fiyatı ne kadar

baya uzamış nasıl kullandın ne kadar beklettin sacında
Haftada 2 kez yaptim. 1 saat beklettim sacimda. Bi tutam otu 1bucuk cay bardagi suda kaynatip icine 1 kasik badem yagi 1 kasik corekotu yagi 1 kasik arganyagi 1 tane de bemiks ampul kattim. Ayrica sampuanimin icinde de 2 bemiks ampul koymustum

Haftada 2 kez yaptim. 1 saat beklettim sacimda. Bi tutam otu 1bucuk cay bardagi suda kaynatip icine 1 kasik badem yagi 1 kasik corekotu yagi 1 kasik arganyagi 1 tane de bemiks ampul kattim. Ayrica sampuanimin icinde de 2 bemiks ampul koymustum
bunların yanısıra birde dax süpergro aldım onuda denicem

Bu saç ta baya bi kısa olmuş. Madem uzun saç seviyodun neden bu kadar kısa kestirdinki

Arkadaşlar soğan suyunu denedim . koku falan hiç kalmıyor .

Kızlar dax supergroyu denedim 3 kez yıkamada çıkıyor ben sabunla yıkadım . kokusuda çok hoş

Saçlarımda boya vardı o yüzden diplerinin ne kadar uzadığını görebiliyorum ve arkadaşlar . diplerim gelmeye başladı . Henüz bir kaç gündür uyguladığım halde :halay:

Back
X