cidden mi yaBen sinameki yi denemiatim gercekten cok cok uzatti
sirke suyuyla duruluyorum . peki şampuanın fiyatı ne kadarSirke suyuyla durulamayi dene muhtesem uzuyor. Ayrica saclarini yikamadan 1 saat once argan yagini saclarina sur bekle. Sonra banyoya gir derim o da aşırı uzatıyor.sampuan konusunda da naturvay sarimsakli sampuan kullanıyorum. Sarimsagin kil cikarma etkisini herkes biliyor. Onu onerebilirim.
teşekkür ederimmGratisten aldim imi tanesi30 lira. 500ml
Evet 6 7 ayda omuz ustunden sutyen hizasina kadar uzatticidden mi ya
baya uzamış nasıl kullandın ne kadar beklettin sacındaEvet 6 7 ayda omuz ustunden sutyen hizasina kadar uzatti
Haftada 2 kez yaptim. 1 saat beklettim sacimda. Bi tutam otu 1bucuk cay bardagi suda kaynatip icine 1 kasik badem yagi 1 kasik corekotu yagi 1 kasik arganyagi 1 tane de bemiks ampul kattim. Ayrica sampuanimin icinde de 2 bemiks ampul koymustumbaya uzamış nasıl kullandın ne kadar beklettin sacında
bunların yanısıra birde dax süpergro aldım onuda denicemHaftada 2 kez yaptim. 1 saat beklettim sacimda. Bi tutam otu 1bucuk cay bardagi suda kaynatip icine 1 kasik badem yagi 1 kasik corekotu yagi 1 kasik arganyagi 1 tane de bemiks ampul kattim. Ayrica sampuanimin icinde de 2 bemiks ampul koymustum
Mutlaka faydasini gorursun umarim cabucak uzar saclarinbunların yanısıra birde dax süpergro aldım onuda denicem
kısa saça heves ettim sonuç buBu saç ta baya bi kısa olmuş. Madem uzun saç seviyodun neden bu kadar kısa kestirdinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?