- 2 Aralık 2014
- 172
- 207
- 23
- Konu Sahibi iskenderun31
-
İnsallah olmaz, neden imkansiz ben 20 dakika bekletiyorum
3 haftada 2-3 cm uzayan saç hiç duymadım canım,eminmisin?Bu arada sacinda ki uzamaya cok sevindim bende 3 haftadir falan d.k. hapi kullaniyorum 2-3 cm uzamistir, gozle gorulur bi uzama var cok mutluyum
Resmini basta cekmedim ama bi sonra ki yikamada cekerim, 1 ay sonra tekrar ceker atarim3 haftada 2-3 cm uzayan saç hiç duymadım canım,eminmisin?
Öyle diyorsan doğrudur canım,ben genelde dibimden anlıyorum ne kadar uzadığını boyattığım için,bir defa bir şey denedim ismini hatırlamıyorum şimdi ama zehirli bir ottu,kaynattığın tencereyi yemek için kullanamıyordun filan,uzattı uzatmasına ama püskül gibi iğrenç bir saç oldu kestirmek zorunda kaldımBide sadece ben degil arkadaslarimda soyluyor dkh kullandigimi bilmedikleri halde sacin ne hizli uzadi falan diyorlar
sinemaki de ayni seyi yapio,saci dokuyo eger sari sacliysaniz turunculastiriyo igrenc bi sac yapio.bi kac sene once yapiyodum cok kotu yapti saclarimi.belki de cok ugrasmamak kendi haline birakmak lazim ya bilmiyorum.hep biseyi yapalim derken digerini bozuoruzÖyle diyorsan doğrudur canım,ben genelde dibimden anlıyorum ne kadar uzadığını boyattığım için,bir defa bir şey denedim ismini hatırlamıyorum şimdi ama zehirli bir ottu,kaynattığın tencereyi yemek için kullanamıyordun filan,uzattı uzatmasına ama püskül gibi iğrenç bir saç oldu kestirmek zorunda kaldım
Entele otuydu canım benim kullandığım,onu duydun mu hiç?sinemaki de ayni seyi yapio,saci dokuyo eger sari sacliysaniz turunculastiriyo igrenc bi sac yapio.bi kac sene once yapiyodum cok kotu yapti saclarimi.belki de cok ugrasmamak kendi haline birakmak lazim ya bilmiyorum.hep biseyi yapalim derken digerini bozuoruz
aa evet duymustum ama kullanmadimEntele otuydu canım benim kullandığım,onu duydun mu hiç?
Kullanma o zaman:) saçımı mısır püskülü gibi yapmıştıaa evet duymustum ama kullanmadim
aman yok yok,duydugum herseyi kullanmamam gerektigini ogrendimKullanma o zaman:) saçımı mısır püskülü gibi yapmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?