Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmanın kısa yolu

kızlar saçma bir sorumu olucak bilemiyorum okan bayülgenin eşi doğum kontrol badem yağı ve bemiks karışımlı maske tarifi vermişti deneyenler oldumu benim aklıma gelen ise doğum kontrol haplarını suyla karıştırıp saç köklerine sıksam olurmu yani haplar suyla temas edince etkisi bozuluyormu sizce?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

doğum kontrol hapı değil ama badem yağı zeytin yağı bemiks evigen ve bepanthen ampulu karıstırıp dustan once 2 saat kadar bekliyorum. epey faydasını gördüm hem dökülmesi azaldı hemde hızlı uzamıştı. tavsiye ederm:34:

Hirsiz kim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saçlarla ilgili o kadar çok şey söylüyolar ki benimde saçlarım kısa ve çabuk uzasın istiyorum. çabukda uzamıyo esn son turbun saçı uzattığını öğrendim. hangisi daha mantıklı ve daha güzell:27::27:

Dogum kontrol hapini bende cok duydum ve denicem bnde.. ben jansins beybi diye duydum tarifi :
300 ml j.b sampuan
1 kutu d.kontrol hapinin ilk yarisi
Ve b12 vitamin ampulu
Hapları un gibi yap ve 1 ampul b12 vitamini il3 sampuana karistir.m banyodan sonra cikmadan son kez o sampuanla 1 kere yika ve vucuduna gelmeden durula ;)

Dogum kontrol hapini bende cok duydum ve denicem bnde.. ben jansins beybi diye duydum tarifi :
300 ml j.b sampuan
1 kutu d.kontrol hapinin ilk yarisi
Ve b12 vitamin ampulu
Hapları un gibi yap ve 1 ampul b12 vitamini il3 sampuana karistir.m banyodan sonra cikmadan son kez o sampuanla 1 kere yika ve vucuduna gelmeden durula ;)

bende kullanıyorum dogum hap la çam terebbetin yagı inanılmaz uzuyorrr:52:

saçlarım belimdeydi ama bi hevesle küt kestirdim :43: uzamasını istiyodum . doğal bi şampuanın içine bemiks ampul bepanten ve sinemaki karıştırmamı önerdiler. yaptım şuan memnunum uzamasada olur diyorum :130: daha canlı oldu uzamasınada yardım ediyo.

Back
X