Saç Rengi ve Saç Boyama Saç

Beydeba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2017
149
25
13
Kızlar tenim buğday ten saçımı sizce mavi siyaha mi yoksa omre mi boyatiyim

Nebileyim karıştır işte
Mavi yeşil mor
He bizim kızda son zamanlarda mavi diye tutturdu
Yapın anam yapın ülkede tropikal kuş eksiği var
Ne alaka mavi siyah dediğim gece mavisi gibi bir renk siyaha dönük lütfen güzel yorumlar yapin

Ne gerek var o kadar masrafa kola sür geç

Ne alaka mavi siyah dediğim gece mavisi gibi bir renk siyaha dönük lütfen güzel yorumlar yapin
Ben pek sevmiyorum renkli saç siyah kahverengi hadi bilemedin sarı ki boya zaten doğal birşey değil
Kızım 17 yaşında maviye boyatmak istiyor ona olan kızgınlık belkide kusura bakmayın kendinize yakışanı gene siz daha iyi bilirsiniz

Şimdi ne desem bilemedim görmeden yorum yapamayacağım ben mesela açık tenli yeşil gözlüyüm sarı yap diye gelen baskılar sonucu, sarıya boyattım sonuç hüsran rengim kızılmış :)
O yüzden bilemedim görmeden yorum yapamayacağım

Önemli değil hanım efendi mavi tabiki papağan gibi olmaz kızınız genc degsik şeyler yapmak istiyor zamanla zatn vazgeçer

O zmn biraz bahsedeyim ağzım burnum küçük gözlerim ela tenim buğday

Ombre yaptir bence siyah tenini solgun gosterebilir siyahtan kurtulmakta zor ben o hatayi yapmistim tavsiye etmem

Beydeba, ten rengin buğday ama acaba pembe alt tonlu musun yoksa bej alt tonlu mu? Bir de saçının doğal hali ne renk? Renk harici saçın küllü pigmente mi yoksa dore pigmente mi sahip bilmek gerek. Bunları söylersen sana daha net yorum yapabilirim.

Bej alt tonu saçımın doğal rengi dore pigment

Önemli değil hanım efendi mavi tabiki papağan gibi olmaz kızınız genc degsik şeyler yapmak istiyor zamanla zatn vazgeçer
Teyze tam cahilsin mavi siyah rengine git bi bak googledan. Ne demekmiş hem bilmiyosun hemde saygısızca yorum yapıyosun. Bizene kızınla iliskinden mavi siyah bildigimiz siyahdır ısıkta lacivert şeklinde yansır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…