Ne alaka mavi siyah dediğim gece mavisi gibi bir renk siyaha dönük lütfen güzel yorumlar yapinNebileyim karıştır işte
Mavi yeşil mor
He bizim kızda son zamanlarda mavi diye tutturdu
Yapın anam yapın ülkede tropikal kuş eksiği var
Gayet açık benceNe sormak istediğiniz anlaşılmıyor tarafimca.
Gayet açık bence
Ben pek sevmiyorum renkli saç siyah kahverengi hadi bilemedin sarı ki boya zaten doğal birşey değilNe alaka mavi siyah dediğim gece mavisi gibi bir renk siyaha dönük lütfen güzel yorumlar yapin
Arkadaşlar düzgünce bir şey sordum neden böyle yorumlar yapıyosunuzNe gerek var o kadar masrafa kola sür geç
Önemli değil hanım efendi mavi tabiki papağan gibi olmaz kızınız genc degsik şeyler yapmak istiyor zamanla zatn vazgeçerBen pek sevmiyorum renkli saç siyah kahverengi hadi bilemedin sarı ki boya zaten doğal birşey değil
Kızım 17 yaşında maviye boyatmak istiyor ona olan kızgınlık belkide kusura bakmayın kendinize yakışanı gene siz daha iyi bilirsiniz
O zmn biraz bahsedeyim ağzım burnum küçük gözlerim ela tenim buğdayŞimdi ne desem bilemedim görmeden yorum yapamayacağım ben mesela açık tenli yeşil gözlüyüm sarı yap diye gelen baskılar sonucu, sarıya boyattım sonuç hüsran rengim kızılmış :)
O yüzden bilemedim görmeden yorum yapamayacağım
O zmn biraz bahsedeyim ağzım burnum küçük gözlerim ela tenim buğday
Teşekkür ederim tavsiyeniz içinSiyah çok kapatır gibime geldi
Aynen bende geri dönmesi zor diye korkuyorumOmbre yaptir bence siyah tenini solgun gosterebilir siyahtan kurtulmakta zor ben o hatayi yapmistim tavsiye etmem
Bej alt tonu saçımın doğal rengi dore pigmentBeydeba, ten rengin buğday ama acaba pembe alt tonlu musun yoksa bej alt tonlu mu? Bir de saçının doğal hali ne renk? Renk harici saçın küllü pigmente mi yoksa dore pigmente mi sahip bilmek gerek. Bunları söylersen sana daha net yorum yapabilirim.
O zaman ombre daha uygun gibi.Bej alt tonu saçımın doğal rengi dore pigment
Teyze tam cahilsin mavi siyah rengine git bi bak googledan. Ne demekmiş hem bilmiyosun hemde saygısızca yorum yapıyosun. Bizene kızınla iliskinden mavi siyah bildigimiz siyahdır ısıkta lacivert şeklinde yansırÖnemli değil hanım efendi mavi tabiki papağan gibi olmaz kızınız genc degsik şeyler yapmak istiyor zamanla zatn vazgeçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?