Saç Kesim Şekilleri SAÇ

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ısıtıcı olmadan çok zor ama bigudi kullanabilirsin

saçların ıslakken avuçlarına 1 çay kaşığı kadar bebe yyağı döküp onu saçlarını masaj yapar gibi saçlarına yedir. Çok tatlı oluyor
bu arada saça da çok faydalı yumuşacık yapıyo parlatıyo. Uzatıyo diye de duymuştum

Son düzenleme:
çok şeker oluyo eminim bana teşekkür edeceksin kullanınca

dalgalı kıvırcık oluyo. Ama benim saçlarım da dalgalı senin saçların düz, kıvırcık nasıl

çok kıvırcık oldu ddemişsin belki de çok yoğun sürdüğünden olmuştur canım benim saçlarım belim de 5,6 damla sürüyorum sen saçinın boyutuna göre ayarlayabilirsin çok kıvırcık olmasından rahatsız olduysan :34:

arkadaşlarım bugun okula gelmedikleri için öğrenemedim :D ama ben biraz fazla sürdüm heralde o yüzden ıslak durdu ama gerçekten saçı yumuşatıyo bakımlı gibi gösteriyo hoşuma gitti yani :D

Markası falan varmı yoksa direk bebe yagi diyemi alıyoruz aceba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saçlarımı nasıl daha dalgalı yapabiliriiim ıstıcı ürün kullanmak istemiyorum buklede çok uğraştırıyo

Isı kullan ama ısı kullanmadan önce ısıya karşı koruyucu güçlü bir sprey sık hıc bısey olmaz. Ama kullanacağın sprey kaliteli olsun malum saçlarımız bu benım ıcın saç çok önemli :27::24: ama yok ısı olmasın dersen banyodan sonra ör ya da pipetle yap

pipet çok zor oluyor ben denemiştim.. benim saclarim cok ve kalin telli omrumu yedi resmen.
CANIM en iyisi ikiye ayirip ör saclarini sabah acinca cok guzel dalga oluyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X