Saç...

GzDe35

Yanar yürek sessizce ağlar
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
362
15
48
Kızlar sabah 11de banyodan çıkınca saclarimi taramistim dökülen saclarim havlunun içindeydi evden aceleyle ciktim. Akşam gelince havlunun içi boş sanıp camdan silkeledim ama saçlarım içinde kalmış bugün de saç büyüsüyle ilgili birseyler duymuştum şimdi biraz korktum ya alt kattakilerin penceresine filan gitmişse oyle kötü şeyler yaparsa diye off off çok korkuttular beni bugün

Kızlar sabah 11de banyodan çıkınca saclarimi taramistim dökülen saclarim havlunun içindeydi evden aceleyle ciktim. Akşam gelince havlunun içi boş sanıp camdan silkeledim ama saçlarım içinde kalmış bugün de saç büyüsüyle ilgili birseyler duymuştum şimdi biraz korktum ya alt kattakilerin penceresine filan gitmişse oyle kötü şeyler yaparsa diye off off çok korkuttular beni bugün

he aşağıdakiler de gökten saç yağsa da kimin olduğunu bilmesek bile hemen oturup büyü yapsak diyolardı, büyüyü de herkes bilir ya
çok saçma olduğunun farkında mısınız?

he aşağıdakiler de gökten saç yağsa da kimin olduğunu bilmesek bile hemen oturup büyü yapsak diyolardı, büyüyü de herkes bilir ya
çok saçma olduğunun farkında mısınız?
Evet farkindayim ama duyduklarimdan sonra yine de korktum işte

Hanımefendi bizimle mi dalga geçiyorsunuz yoksa çok ciddi takıntılarınız mı var?
Üçüncü bir seçenek mevcut değil.
Ayrıca büyü vs ile ilgili konular yasak

Havluyu camdan silkeleyen mi var hala yahu? Saçı bulup bir şeyler yapacaklarını düşüneceğinize o saçın bir eve girdiğini düşünün şahsen ben sinir olurdum kıl yumağına dönmüştür ev.

Haklısınız ama bir an korktum iste böyle seylerden cok urperiyorum ondan sanırım

al yine beyne zarar bir konu daha puha haaa.Konu sahibi sen her banyodan sonra saçlarını hemen yak alimallah başına gelmeyen kalmaz .Sonracığıma yedi hamamda yedi banyo al sonraa yedi ağaç altında burger ye sonraaa bütün komşulara peruk al anneeee noldu bana kafayı sıyırttı konu sahibi

Milletin başka işi gücü yok sana büyü yapacak. Neyin kafasını yaşıyor bunlara inananlar çok merak ediyorum. :KK70:

Sevgili konu sahibi...Aman tanrım büyü yapmalarına gerek yok ki ....Eğer saçınız koyu tonlarında ise kendiliğinden büyülenirsiniz. Peki bunu hiç duymadınız mı .Hemde kara büyü.Allah ım sen aklımı koru ...

Sevgili konu sahibi...Aman tanrım büyü yapmalarına gerek yok ki ....Eğer saçınız koyu tonlarında ise kendiliğinden büyülenirsiniz. Peki bunu hiç duymadınız mı .Hemde kara büyü.Allah ım sen aklımı koru ...

Back
X