Saç Rengi ve Saç Boyama Saç

mrvlsy

Sakin. .
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
16
19
3
Kızlar saçlarimda kına var 4kez kına yakmistim en sonuncusu ekim ayında boyatmak istiyorum bazı kuaforler boyanır bazıları olmaz diyor sizce? ??

Kınayı akıtacak bir işlem yapıyorlar galiba sonra boyanır. Direkt kınaya boya tutmaz. Kızıl tonu istiyorsanız farklı malzemeler katıp tekrar kına yapabilirsiniz benim de saçımda kına var herkes boya sanıyor.

Nasıl farklı malzemeler kullanıyorsunuz ben bildiğimiz elimize yakılan kınanin içine demlenmis çay zeytin yagi ceviz yaprağı yumurta tuz şeker koyuyorum

Açtırıp öyle ancak boyarlar.. yoksa tutmaz..

Nasıl farklı malzemeler kullanıyorsunuz ben bildiğimiz elimize yakılan kınanin içine demlenmis çay zeytin yagi ceviz yaprağı yumurta tuz şeker koyuyorum
Ben hazırlamadım karışımı net bilmiyorum. Ama menekşe yağı, kokusu, bi taş adını bilmiyorum, ceviz çay vs vardı sanırım. Istiyorsanız sorabilirim.

çok kötü olur saçların,az nadas a bırak kafanı

Zeytinyagi
Cam terebenti
Ceviz yagi
Corekotu yagi
Menekse yagi
Menekse esansi
Argan yagi

Benim kınada bunlar varmış.

Ama alttaki saçım açık renkteydi sizinki koyu bana göre koyu olacaktır.

peki ne renk yapmak istiyorsunuz

bu fotoda renk güzel

ancak bu kadar uzun saçtan kınanın gitmesi yıllar sürer

benim saçımda kızıl boya vardı üstüne kahverengi boyadık o bile akıp alttan kızıllar çıktı

kına da öyle olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…