Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar bnm sacım gür ve sık ara makas alıp düzenli olarak atmak istiyorum nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz[/QUOTE
kesinlikle tavsiye etmiyorum.bende geçen ay yaptım bu hatayı belki saçlarım braz azalırsa açık bırakablirim ve daha rahat kullanabilrim diye ama şuan çok pişmanım.Dökülmüyor,çok gür die yakındığım saçlarım aramakastan sonra dökülmeye başladı sanırım çok büyük konuştum dökülmüyor saçlarım diye üzülerekşimdi saçsız kalacam diye korkuyorum.ve fönlüyken falanda hep aralardan kısa kısa çıkıyor.
kıslar bnm sacım gür ve sık ara makas alıp düzenli olarak atmak istiyorum nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz
kıslar bnm sacım gür ve sık ara makas alıp düzenli olarak atmak istiyorum nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz
Ben ARA makasi aldim kendim yapıyorum doğru atınca çok kullanışlı oluyor saçımı ortadan ikiye ayırıp bir tarafını bağlıyorum acik taraftan saç diplerimden az az alarak makasi tamamen kapatmadan saç dibinin 2 parmak altından başlayarak sağlı sollu saç ucuna dogru 3 yerden kesiyorum az az alarak bütün saca uyguluyorum böylece orantılı kesmiş oluyorum ve çok iyi duruyorkıslar bnm sacım gür ve sık ara makas alıp düzenli olarak atmak istiyorum nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz