Saç Rengi ve Saç Boyama Saça far sürmek!

gokce96gokce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
86
29
Kizlar merhaba
Saç ayrığım belirgin olduğu için saçlarimin ayrim kismina sacimla uyumlu siyah far sürdüm. Sonuç = mükemmel. Saçlarim çok hacimli ve güzel gözüküyor. Tek sorunum var ki far saçıma zarar verir mi veya döker mi sizce ?? Bir sorun olmazsa gerçekten sac ayrimi belirgin olanlar için çok güzel bir yöntem.

ben de bazen bronzer sürüyorum saçlarıma, bi zararını görmedim. sadece biraz sertleştiriyo
Canim sacinin rengi ne acaba ? Sanirim kahverengimsi çünkü koyu saçlara pek gitmez gibi geldi bana. Ayrica benimkinde pek sertleşme olmadi. Acaba birde terleyince veya yağmur yagdiginda akar mi ? Sen öyle bir şeyle karsilastin mi ?

Canim sacinin rengi ne acaba ? Sanirim kahverengimsi çünkü koyu saçlara pek gitmez gibi geldi bana. Ayrica benimkinde pek sertleşme olmadi. Acaba birde terleyince veya yağmur yagdiginda akar mi ? Sen öyle bir şeyle karsilastin mi ?

evet kahverengi saçlarım :) yok terleyince öyle bir şey olmadı ama yağmurda akabilir gibime geliyor. çünkü banyo yaparken durulama suyunun baya rengi değişiyor. hani saçını boyarsın da banyo yaptıkça akar ya öyle oluyor :)

X