Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saça karanfil kürü uygulayan varmı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bende yapmayı düşünüyorum bu ara saçlarım dökülüyo .Hatta karanfil aldım ama daha yapmadım . Nasıl yapıldığını anlatırmısın ?

Bende yapmayı düşünüyorum bu ara saçlarım dökülüyo .Hatta karanfil aldım ama daha yapmadım . Nasıl yapıldığını anlatırmısın ?
youtibedr falan tarifler var canım onlara bak istersen ben biraz göz kararı yaptım ....umarım faydasını goruruz

dokulmeyi

peki karanfil kurunede aynı anda devam etsem sampuanima da sirke koysam acaba bişey kaybedermiyim fikriniz varmi
karanfil kuruyle ilgili bir fikrim yok ama sirkenin amaci sac diplerinde kalan sabun sampuan artiklarini arindirip sac diplerinin nefes almasini ve guclenmesini saglamak
ikisi birlikte yapilir heralde ne zarari olabilir ki

karanfil kuruyle ilgili bir fikrim yok ama sirkenin amaci sac diplerinde kalan sabun sampuan artiklarini arindirip sac diplerinin nefes almasini ve guclenmesini saglamak
doğru bencede sanırım bende yapicam bunu teşekkürler bilgi için

Tamam ben araştırıp yapıyım ozaman . İnşallah iyi gelir hepimize

Sirkeyi ne kadar koyuyoruz? Cok saclarim dokuluyor benim de ya bi de karanfili ne sekilde uyguluyoruz biliyor musunuz?

Sirkeyi ne kadar koyuyoruz? Cok saclarim dokuluyor benim de ya bi de karanfili ne sekilde uyguluyoruz biliyor musunuz?
canım youtubede falan tarifler var tam ölçülü bir bak istersen ben evdeki karanfil göre göz kararı yaptım ..sprey siseine koydum hergun sikiyorum bakalım kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…