- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Bende yapmayı düşünüyorum bu ara saçlarım dökülüyo .Hatta karanfil aldım ama daha yapmadım . Nasıl yapıldığını anlatırmısın ?
youtibedr falan tarifler var canım onlara bak istersen ben biraz göz kararı yaptım ....umarım faydasını goruruzBende yapmayı düşünüyorum bu ara saçlarım dökülüyo .Hatta karanfil aldım ama daha yapmadım . Nasıl yapıldığını anlatırmısın ?
dökülmeye iyi geliyormu pekisampuan icine biraz elma sirkesi katiyorum ben canim guzel sonuç aldim hemde arindiriyor baya
evet ben dökulme icin kullandim zatendökülmeye iyi geliyormu peki
dokulmeyisampuan icine biraz elma sirkesi katiyorum ben canim guzel sonuç aldim hemde arindiriyor baya
peki karanfil kurunede aynı anda devam etsem sampuanima da sirke koysam acaba bişey kaybedermiyim fikriniz varmievet ben dökulme icin kullandim zaten
karanfil kuruyle ilgili bir fikrim yok ama sirkenin amaci sac diplerinde kalan sabun sampuan artiklarini arindirip sac diplerinin nefes almasini ve guclenmesini saglamakdokulmeyi
peki karanfil kurunede aynı anda devam etsem sampuanima da sirke koysam acaba bişey kaybedermiyim fikriniz varmi
doğru bencede sanırım bende yapicam bunu teşekkürler bilgi içinkaranfil kuruyle ilgili bir fikrim yok ama sirkenin amaci sac diplerinde kalan sabun sampuan artiklarini arindirip sac diplerinin nefes almasini ve guclenmesini saglamak
ikisi birlikte yapilir heralde ne zarari olabilir ki
Sirkeyi ne kadar koyuyoruz? Cok saclarim dokuluyor benim de yakaranfil kuruyle ilgili bir fikrim yok ama sirkenin amaci sac diplerinde kalan sabun sampuan artiklarini arindirip sac diplerinin nefes almasini ve guclenmesini saglamak
ikisi birlikte yapilir heralde ne zarari olabilir ki
karanfili ben bilmiyorumSirkeyi ne kadar koyuyoruz? Cok saclarim dokuluyor benim de yabi de karanfili ne sekilde uyguluyoruz biliyor musunuz?
Tesekkurler, ben dogal olani bulamam ama hazir ekleyecegim artik ne yapayimkaranfili ben bilmiyorum
900 gr lik sampuanin icine ceyrek cay bardagi ev yapimi elma sirkesi katiyorum
canım youtubede falan tarifler var tam ölçülü bir bak istersen ben evdeki karanfil göre göz kararı yaptım ..sprey siseine koydum hergun sikiyorum bakalım kafamaSirkeyi ne kadar koyuyoruz? Cok saclarim dokuluyor benim de yabi de karanfili ne sekilde uyguluyoruz biliyor musunuz?
Tesekkurlercanım youtubede falan tarifler var tam ölçülü bir bak istersen ben evdeki karanfil göre göz kararı yaptım ..sprey siseine koydum hergun sikiyorum bakalım kafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?