Saç Rengi ve Saç Boyama Saça Kına Yakmak

Ben de saçıma 3 kez kına sürdüm.Rengine bayılıyorum çünkü.
İçine birşey katmadım bildiğimiz kına gecelerinde geline yakılan kına var ya ondan işte.
Su ve kına.Başka birşey yok.Ama kına her saçta aynı etkiyi göstermez malesef.
Kardeşimde sadece güneş vurunca anlaşılıyo ışıltı halinde bi kızıllık.
Ama benimkinde direk kızıl oluyor ilk yaktığım zaman özellikle.Sonra rengi açılıyor.
Yani sabit bir rengi olmuyor bende.Tabi uzadıkça da diplerden kendi saçım geldi.
Şu an kınalı yerler bu resimdeki gibi.
Eki Görüntüle 652437

kına kaşıntı yapıyo mu peki canım? sürekli kullanıyosan kınaya alışınca, bi süre sonra saç kına istiyomuş galiba kaşıntı oluyomuş?

benim gibi bilinçsizce kına yapmayın beğenmezseniz kesinlikle boyanmıyor,saçtan akmıyor kestirip kestirip kurtulabiliyosunuz ben siyah yapmıştım pişman olmuştum ama nafile hiç bi şey yapamıyosunuz artıları yanında böylede feci bir etkisi var beğenmezseniz geri dönüşü yok

Son düzenleme:
benim gibi bilinçsizce kına yapmayın beğenmezseniz kesinlikle boyanmıyor,saçtan akmıyor kestirip kestirip kurtulabiliyosunuz ben siyah yapmıştım pişman olmuştum ama nafile hiç bi şey yapamıyosunuz artıları yanında böylede feci bir etkisi var beğenmezseniz geri dönüşü yok

sen hint kınası yaptın galiba:(

saçlarım kızıl bakırdı ama istediğim renk degildi ben daha fazla bakırlık istiyodum kızıl kahveye yakın..Ashley simson saçı gibi..2 saat önce kına yaktım sadece dem ile karıştırdım 2 saat beklettim ve mükemmel bi saç çıktı ortaya kahve bakır gıbı ama açık bi renk çok memnun kaldım gerçekten boya saçlarımı mahvetmişti...boyanın üstüne kına tutmaz dediler ama denemekten zarar gelmez dedim..gelmedide:) $62.webp$62.webp$62.webp$62.webp:46: tam olarak böyle bir renk çıktı bıraz bakırlıgı fazla ama sanırım bır ıkı yıkamadan sonra oturur:40:

kına kaşıntı yapıyo mu peki canım? sürekli kullanıyosan kınaya alışınca, bi süre sonra saç kına istiyomuş galiba kaşıntı oluyomuş?

Yok öyle bir sorunum olmadı benim.Ben 6 yılda 3 kez yaktım.Kınaya alışma gibi bir durumu yok.Ama bizim bir komşumuz vardı.3 4 ayda bir kına yakardı.
Onda yakmadığı zaman baş ağrısı olurdu.

Yok öyle bir sorunum olmadı benim.Ben 6 yılda 3 kez yaktım.Kınaya alışma gibi bir durumu yok.Ama bizim bir komşumuz vardı.3 4 ayda bir kına yakardı.
Onda yakmadığı zaman baş ağrısı olurdu.

evet baş ağrısı da oluyormuş onu da duymuştum. biraz riskli gibi o yüzden:) acaba sadece beyaz saçlılarda mı öyle olur??

Ben de saçıma 3 kez kına sürdüm.Rengine bayılıyorum çünkü.
İçine birşey katmadım bildiğimiz kına gecelerinde geline yakılan kına var ya ondan işte.
Su ve kına.Başka birşey yok.Ama kına her saçta aynı etkiyi göstermez malesef.
Kardeşimde sadece güneş vurunca anlaşılıyo ışıltı halinde bi kızıllık.
Ama benimkinde direk kızıl oluyor ilk yaktığım zaman özellikle.Sonra rengi açılıyor.
Yani sabit bir rengi olmuyor bende.Tabi uzadıkça da diplerden kendi saçım geldi.
Şu an kınalı yerler bu resimdeki gibi.
Eki Görüntüle 652437

koyu kahve doğal saçın üzerine kına yapınca asla bu renk olmuyor... çok koyu bir kızıl oluyor...

merhaba ben saçıma soğan sarımsak kürü yaptım.Keşke yapmasaydım saçım felaket sarımsak koktu ne yaptıysam çıkmıyor kokusu.Acaba kına yaksam kokuya faydası olur mu bide saçımın önlerinde aralarda beyaz var beyazlar ne renk olur bilen varsa sevinirim.

yıllardır saçı beyazladığı için boyatmak zorunda olan birisiydim.3 hafta içinde saçım beyazlar ve 4. hafta özellikle hem saç rengim solar hem de beyazlarım çıkardı.neyse boyalı saçım üzerine artık kına yakmaya başladım.beyazları istediğim gibi kapatmıyor yani kırmız kırmızı tel tel oluyor saçımın diğer kısımlarında renk gayt iyi durumda.kınayı da nerdeyse 3-4 haftada bir gün aşırı 2 sefer yapıyorum.hiç bi şeklde kaşıntı baş ağrısı yok.diplerden beyaz saç gelmese bu kadar sık yakmam..ama her şeye rağmen boyadan daha iyi

:20: yapılabilecek en çılgınca şey saça kına yakmak
sadece doğal saçın üzerine ve dönmemek üzere ise yakılabilir. Dün akşam yaptım bu çılgınlığı ve çok pişmanım.
lush marka coco rouge idi kullandığım kına.
kınadan kapatıcılık beklememek lazım sadece biraz kırmızı renk veriyor.
altındaki saç kesinlikle heryeri aynı tonda olmalı.
hatta siyah yada koyu renk doğal saça daha uygun. izlediğim videolarda zenciler saçlarının uçlarına kızıllık katmak için yapıyorlardı.
yada düz uzun siyah saçınız varsa o doğal siyah saç renginizi kızıla çalan yansımalar katabilirsiniz. tabi bu görüntüyü beğenirseniz.
her renk herkese de yakışmaz sonuçta ve kınanın altındaki saça göre ne renk çıkacağı tamamen bilinmezlik iken bu renkten kurtulmak imkansızlık :19:

Son düzenleme:
:20: yapılabilecek en çılgınca şey saça kına yakmak
sadece doğal saçın üzerine ve dönmemek üzere ise yakılabilir. Dün akşam yaptım bu çılgınlığı ve çok pişmanım.
lush marka coco rouge idi kullandığım kına.
kınadan kapatıcılık beklememek lazım sadece biraz kırmızı renk veriyor.
altındaki saç kesinlikle heryeri aynı tonda olmalı.
hatta siyah yada koyu renk doğal saça daha uygun. izlediğim videolarda zenciler saçlarının uçlarına kızıllık katmak için yapıyorlardı.
yada düz uzun siyah saçınız varsa o doğal siyah saç renginizi kızıla çalan yansımalar katabilirsiniz. tabi bu görüntüyü beğenirseniz.
her renk herkese de yakışmaz sonuçta ve kınanın altındaki saça göre ne renk çıkacağı tamamen bilinmezlik iken bu renkten kurtulmak imkansızlık :19:

Evet dediğiniz gibi kına risklerinden dolayı çok çılgınca olabilir.
Ben de ilk yaktığımda bilmiyordum ne renk olacağını bundan 6 yıl kadar önceydi.
Kızıl renge bayıldığım için kınayı yaktım.Saçlarım da koyu renk değil kızıl olur diye düşündüm.
Kendim zaten beyaz tenli yeşil gözlüyüm.
Saçlarımı yıkadım güzel bir kızıl olmuştu.Ama olmayabilirdi de.
Bir de ben hiç değişik renge döneyim demedim.uzakdıkça kestirdim ve öyle gitti.
3 kez böyle kına yaktım.
Şu an uçlarda hala var.Üst tarafta da kendi saçım var.
Zaten kına tamamen öyle akıp gitmiyor ama kına saçta durduğu sürecede aynı renkte olmuyor o da zamanla değişiyor.
Ve benim kendi saç rengimde daha 1 2 yıldır aynı renk.
Ne renk olduğunu da bilmiyorum adlandıramıyorum küllü kumral gibi ama ne sarıya dönük ne de daha koyusu
Öncesinde hep değişikti.Küçükken sapsarıydı sonra sonra koyulaşmaya başladı.
Sizin saçınız ne renk oldu kınadan sonra merak ettim :26:

Kına kesinlikle saça ayrı bir ışıltı katıyor. İki kere yaktım sonuncusu iki üç hafta önceydi. Saçım parıl parıl elimden kayıyor çok güzel yapıyor kesinlikle öneririm benim saçlarım hafif koyu kumraldı saçımı kendi saç rengimden daha koyu bir kahverengi yaptı. Arada kızılımsı parıltılar da var elbette. Ama ben kınamı akıtmak istiyorum doğal yöntemlerle. Bilen varsa benimle paylaşabilir mi acaba?

kızlar merak ettiğim bişey var kına yaktıktan sonra dipten gelen saclar sırıtmıyor mu kötü durmuyo mu?

$576543_10201816020497675_1525641337_n.webp Kızlar saçımı bakır kızıla boyadımdı bu renk olmuştu şimdi üzerine kına yaksam tam bakır olur mu sizce? :50:

Back
X