Doğal Saç Bakım Kürleri saçı parlatan canlandıran bi maske lütfen !

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
987
363
kızlar saçın parlaması sağlıklı olması için ne önerirsiniz
kullandığınız işe yarayan yöntem nedir

valla canım en iyisi turp bence bende eşime söledim al diye akşam az miktar suyunu kaynatıp şampuana koyucam bi ara böle yapmıştım iyi geldi bana

turpu kaynatıp suyunu saçına döküyosun canım

canım kusura bakma geç oldu ama ben turpu kaynatıp soğutup çıkan suyunu göz kararı sampuanıma ekliyorum inan saçları çok parlatıyor ve benim saçlarım kıvırcıktık turplu sulu şampuyla yıkadıktan sonra saçlarımı kuruyunca jöle sürmüş gibi mükekmmel bukleler oluşurdu eşime turp akdırdım gene yapıcam

bende bi kere yaptım turplu suyu keçe gibi yaptı
dünde sıcak zeytinyağı uyguladım yumuşacık şimdi
benim derdim uzatmak değil uzun zaten sadece sağlıklı görünmesini istiyorum
bide sinemaki deniycem

kızlar merhaba.ben dün akşam uyguladığım bir bakımı paylaşmak istiyorum :) zira çok memnun kaldım sabah saçlarımı yıkadığımda uçlarındaki kırıkların kalmadığını saçlarımın pırıl pırıl parladfığını gördüm canlanmış ve sağlıkla parlıyorlardı bu karışıma şunları koydum:
1 yemek kaşığı bal
1 tatlı kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yumurta sarısı
yarım limonun sıktığım suyu
bunları karıştırıp saçıma sürdüm boneyle sarıp uyudum sabah kalktım 10 gibi ılık suyla yıkayıp kendi şampuanımı kullandım birkaç defa yıkadım arınsın diye sonra kurudu ve o kadar parlak ve yumuşakki saçlarım boyadan ve düzleştirmelerden dolayı saçımın uçları pörsümüştü onlardan eser kalmadı .her hafta yapıcam kızlar çok memnun kaldım :)

susam yağı badm ve ceız yağının içine bepanten bemıks evıgen kır saçına sür öyle yat tabı kafanı sarıp:)sabah yıka.haftada 2 kez yap bır ay ıcınde sonucu göreceksn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…