• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynım bizimle kalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya saka mısınız ?

Eli ayağı yok mu ? kendi sürsün maskesini

Bakın size ne anlatayım . Kayınpederim 85 yaşında mağlum yaşı gereği saçı yok bazen eşim gidemeyince ben keseyim baba derim üç beş saç teli düşünün makinaya vurmak 5 dakika asla müsaade etmez .

Gelirse oğlum yapsın gelmezse haftaya kalsın der.

Onlara gittiğimde atlet ile oturuyorsa kapıyı açmadan üstünü giyinir.

İnsanlar burada sizin gözünüzü açmaya çalışıyor.

Kimse kimsenin yatak odasına giremez içerde olun olmayın.

Koskaca insan akıl edemiyor mu ?

Üzün hanımefendi kocanızı da üzün abisini de üzün.

Siz üzüleceğinize onlar üzülsün.

Koskoca bir yıldan bahsediyorsunuz . Hiç mi özel hayatınız yok.

Ay insan kendi kızkardeşinden çekiniyor ki bırakın kaynı v.s.

Ama siz halinizden memnunsunuz gibi geldi.

Bu durumda bize laf düşmez

İnsanlah gelecekte üzülecek olaylar yaşanmaz

Ne alaka ya kaynın belli bir yastan sonra kiz cocuklari erkek kardesleriyle bile ayni odayi paylaşmak istemiyorlar.Sizi buna nasil mecbur bırakırlar esiniz nasil bu kadar rahat ? Sahsen ben istemezdim asla kapalıyım yaz günlerinde erkek misafir bile mecbur olmadikca kabul etmiyorum basimı kapatmak zor geldiği icin.Istediginiz gibi giyinemezsiniz yatamazsiniz ay cok sinir bozucu.Madem rahat degilsiniz ne diye cocuk yaptiniz lohusalıkta yenge süt sağmaya yardim edeyim demez insallah öyle bir aymazlık.

Haklısın bacım valla söyledim istemediğimi aslında ama onu evden nasıl gonderiyim kardeşim o benim dedi bana olan davranışını eşime çok anlatmıyorum korktuğum için anlatsam tutmaz onu evde görümcem anlatmıştım oda eşimle konuştu alma evine falan diye ama onalri kestirip attı sahip çıkmıyorlar diye eşim yanlış dusunuyor olabilirmi ona söylesem problem çok buyur diye korkuyorum ama söylemezsem de bu kaynım çok ileri gider mi
Eşine her şeyi detaylıca anlat. Kaynın yakında g.tünü açıp krem sürmeni ister, ben sana diyeyim. O zamanda mı kocan üzülmesin (!) diye elin adamının g.tünü elleyeceksin?

Evden gidin annenize , ailenize söyleyin kocanız sorarsa aileniz arkanızda durur,ya o ya ben dersiniz Otursun tercihini yapsın Siz niye dert edip üzülüyorsunuz bırakın da sizi bu duruma düşüren oturup üzülsün.Cesur olun artık cesur, yoksa başınıza iş gelecek ,o koca size değil abisine inanacak,bahanesi de rahatsız olsaydın söylerdin, söylemediğine göre halinden memnundun olacak ve bunu herkes düşünecek..
Adam neden içeri girmiş bilmem de ben öyle tipten her şeyi beklerim. Adam bir gün " karın bana asılıyor, açık saçık giyiniyor" vs diyerek iftira atar. Konu sahibinin kocası ise dediğiniz gibi kesinlikle abisine inanır.

Bir de konu sahibi çalışıyor olsa yine abiyi kabul etmemeliydi hele çalışmıyorken çekilecek şey değil, elin adamıyla sürekli yan yana olmak mide bulandırıcı.

Adam neden içeri girmiş bilmem de ben öyle tipten her şeyi beklerim. Adam bir gün " karın bana asılıyor, açık saçık giyiniyor" vs diyerek iftira atar. Konu sahibinin kocası ise dediğiniz gibi kesinlikle abisine inanır.

Bir de konu sahibi çalışıyor olsa yine abiyi kabul etmemeliydi hele çalışmıyorken çekilecek şey değil, elin adamıyla sürekli yan yana olmak mide bulandırıcı.
İnsan ve silah kaçakçılığı suçları işlemiş.Kadını alıp bir yere satma potansiyeli varken konu sahibi de alık alık bir sene yaşamış.İki ihtimal var zaten :ya kocası geri zekâlı ya da abisinin ne mal olduğunu bilip göz yumuyor,bayağı meşrebi geniş.Kendi kız kardeşi bile abi alma bunu evine dediği halde dinlememiş.Olay fake değilse alan memnun satan memnun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X