Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortaokula giderken saçımın arkası full beyazdı sonra durdu sonra tekrar beyaz ama saçımın bir tarafı resmen beyaz yani şaka gibi allahım ben ne günah işledim yarabbi çilem dolmuyorBenim de çok erken beyazladı
Sizin yaşlarınızdayken başlamıştı beyazlarım benim de
Şuan 39 yaşındayım 60 yaşındaki annemle aynı beyazlara sahibim
Genetik bizim de değildi
Belki de beslenme şampuanlar hava kirliliği filan etkendir
Üzülmeyin yaa
araştırayım teşekkür ederim stresten bence melatonin de azalmış olabilir kendimi aşırı çökmüş hissediyorumSebebini bilmiyorum ama bazen melatonin üretimi azalınca saçlar gençkende beyazlayabiliyor. Benim iki üç tel beyazım var. Bir tanesi koyu sarıdan beyaza geçmiş, sonra yine sarıdan çıkıyor dipten mesela. Kardeşimde de olmuştu. Gençseniz geri dönüşü olabilir veya beyazlaması yavaşlayabilir.
Çitlembik tohumu veya çörek otu kullananları duymuştum bi araştırın isterseniz.
Yaa yapacak bişey yok artık 2 ayda bir boyarız neyse iptal edelim beyazları iptal iptalçok çok fazla değil ama fark edilir seviyede beyazım var benim de genç yaşımda. sürekli boyamaktan sıkılıp sevmeyi öğrendim ben takılıyoruz beraber![]()
Bence güzel görünüyordurOrtaokula giderken saçımın arkası full beyazdı sonra durdu sonra tekrar beyaz ama saçımın bir tarafı resmen beyaz yani şaka gibi allahım ben ne günah işledim yarabbi çilem dolmuyor
Ablam yok valla psikolojim bozuldu bitane de küçük bebişim var daha havalı veli olacaktımBence güzel görünüyordur![]()
Ya takılma güzel bir boyaya bakar yine olursun havalı veliAblam yok valla psikolojim bozuldu bitane de küçük bebişim var daha havalı veli olacaktım
Neyse ki kapalıyımYa takılma güzel bir boyaya bakar yine olursun havalı veli
Benimde o yaşlarda başlamıştı ama aralarda ve arkada olduğu için belli olmuyordu. Bizim ailede ırsi ama. 2 sene öncede o zamanlar baya popüler olan kafeinli bir ürün kullanmıştım saçlarım dahada gürleşsin diye hoş gürdü de saçım neyime yetmediyseArkadaşlar 23 yaşındayım saçımda baya beyaz çıkmış neden olur genetikte de yok ailede erken beyaz saç yok hiç 50 den sonra belki beyazlıyo![]()
Valla benim saçım gür de değil beyazlar toplu bir yerde çıkmış havyarlı şampuan kullanıyordum en son kafein yok diye biliyorum amaBenimde o yaşlarda başlamıştı ama aralarda ve arkada olduğu için belli olmuyordu. Bizim ailede ırsi ama. 2 sene öncede o zamanlar baya popüler olan kafeinli bir ürün kullanmıştım saçlarım dahada gürleşsin diye hoş gürdü de saçım neyime yetmediyseo daha da beyazlarımı aktif hale getirdi şimdi önlerde de çıkmaya başladı. Acaba böyle bir ürün mü kullandınız?
Onu bilemedim şimdi.Valla benim saçım gür de değil beyazlar toplu bir yerde çıkmış havyarlı şampuan kullanıyordum en son kafein yok diye biliyorum ama
Sanmam ya stresten kesinOnu bilemedim şimdi.istersen bi chatcpt’de kullandığın ürünleri araştır. Belki onlardan dolayı bir anda çıkmıştır dahada çoğalmasın
Biberiye suyu falan kullandın miArkadaşlar 23 yaşındayım saçımda baya beyaz çıkmış neden olur genetikte de yok ailede erken beyaz saç yok hiç 50 den sonra belki beyazlıyo![]()
Kullanmadım henüz ama kullanıcam saç dökülmesi içinBiberiye suyu falan kullandın mi
O bryazlatiyor diyorlardı o yüzden sordumKullanmadım henüz ama kullanıcam saç dökülmesi için
Doğrudur valla karanfil ve biberiye suyu yapıcaktım bende aşırı saçım döküldüğü içinO bryazlatiyor diyorlardı o yüzden sordum