Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım boya tutmuyor

Glshrskng

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
4
4
1
32
Merhaba arkadaşlar saç rengim 2 yıldır koyu siyah geçen pazar garnierin çarpıcı altın kahvesini aldım ama sadece dibleri tuttu altlar eskisi gibi 3 gün sonra garnierin açıcısını aldım kullandım hiç saç rengim değişmedi yinede tekrar altın kahveye boyadım yine aynı siyah kalıyor neden saç rengim tutmuyor kullandığım markamı yanlış anlamadım yardımcı olurmusunuz

BENDE ESKIDEN KENDIM BOYUYORDUM VE TUTMUYORDU 2 KERE KUAFORE BOYATTIM SONRA TUTMAYA BASLADI KENDIM BOYAMAYA BASLADIM TEKRAR

Renk kırma dediği açmamı yapıldı saçınıza açmanın saçı çok yaktığı söyleniyor ve garnierin saç açıcısından aldım 40 dk bekledim ama hiç bir işe yaramadı
ben olaplex diye bi markanın actırmasını yaptırdımyaptırdım kuafore yanmadı 40dakka uzun bır sure actırma işlemi için.

Merhaba 2 senelik siyahtan kurtulan biri olarak yazıyorum... Eskiden ablamın saçlarını ben boyardım, açık kestaneye. Baya uzun bir süre boyadık ve rengini bi iki ton açmak istediğinde olan oldu, dibi tuttu saçın gerisi aynı koyulukta kaldı.

Öncelikle, boyalı açık saça koyu renk uygulayabilirsiniz çok rahat tutar, ama boyalı koyu saça açık renk kullanaöazsınız. Boyasız koyu saçta bile saç boyası içindeki oksidanı kullandığınızda bir kaç sefer sonra renk oturur.

Sizin saçlarınız boyadan katman olmuş, boya tutuyor aslında ama alttaki baz koyu olduğu için kendini gösteremiyor. Ve lanet siyah gerçekten o kadar güzel bir renk aslında ama çok pişmanım, kızıldan bile dönmek kolay siyahtan çok çok zor.

Saçlarımı bir kaç ay önce siyahtan kızıla çevirdim kuaförde. Yanacak korkumdan devamlı tetikte kaldım. Öyle market açıcısı falan hak getire, kuaför 20 volume saf açıcıyı saçıma döktü, 3.5 saat (abartmıyorum) öyle bekledim ve arada bir gelip resmen çamasır çitiler gibi çitiledi ki bu işlem 2 kere tekrarladı aynı gün içinde.

Siz renk kırma değil bildiğin saç açtırma yapacaksınız, mutlaka güvenilir bir yere gidin. Bende yanma vs olmadı ama bazen bazı kuaförler işi aceleye getiriyorlar yada acemiliklerini sizin üzerinizde atıyorlar. Mutlaka tavsiyeyle gidin kuaföre.

Sakın ama sakın evde açmayı denemeyin, ben bile aylarca araştırmama, bilgim olmasına rağmen siyahtan açmaya cesaret edemedim saçımı.

Mesleginde uzman,tavsiye edilen bir kuaföre gidin.Evde sac rengi acmak cok yanlis bir eylem.Ben yaptim oldu diyenlere aldiris etmeyin.Mazallah elinizde kaliverir tüm saclariniz.Herkesin pigmenti farkli.Mutlaka kuaför

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…