Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim dayanamadım gittim açık kumral boya aldım yeni yaptım bunu kestane rengi oldu beğendim valla oldukça da doğal durdu istediğim buydu ama kestiriceğim kırık bakımsız bile olsa boyuna dokundurtmam sadece incelttireceğim isterse uzamasın fark etmez
istediğiniz gibi olmasına sevindim aradada bol bol bakım yapın doğal yağlarla felan dahada iyi olur uzarda forumlarda birçok hazır yada kendileri evde hazırladıkları bakımlarla yapan arkadaşlar var bir bakın istersenizteşekkür ederim dayanamadım gittim açık kumral boya aldım yeni yaptım bunu kestane rengi oldu beğendim valla oldukça da doğal durdu istediğim buydu ama kestiriceğim kırık bakımsız bile olsa boyuna dokundurtmam sadece incelttireceğim isterse uzamasın fark etmez
eger saclarını kızıl istiyorsan sacların biraz aksın kızıl tonları oldugu zaman kına yapmaya basla bende oyle yaptım ve akma olmadı hala kızıllıgını koruyor sacım hemde besliyor ve saglıklı olmasını saglıyor
istediğiniz gibi olmasına sevindim aradada bol bol bakım yapın doğal yağlarla felan dahada iyi olur uzarda forumlarda birçok hazır yada kendileri evde hazırladıkları bakımlarla yapan arkadaşlar var bir bakın isterseniz![]()
kınadan dönmek isterseniz ne demek istediğimi anlarsınız bende kınadan çok memnundum ama sonrası...
Çünkü bu resimdeki gibi kınayı yaktıktan sonra artık sarı sarı parlıyor bir buçuk yıl evvelki sac rengime dönmek istiyorum kına yakma nedenim nette yapanların saçları kızıl kahve koyu kızıl dı benimki koyulaşmadığı gibi sarılaştı kırmızıya yakın turuncuydu şimdi sarı sarı parlıyor sinir oluyorumMerhabalar saçım boyalı ve çok yıprandı sarı ardında kızıl boya sayesinde saçlarda uzadıktan sonra tuaf bir renk aldı. Benim hatırlamadığım şey boyadan sonra kına kınadan sonra boya mı olmuyordu saçımın şuan ki rezil hali ekte ve çok yıprandığı için boyaya cesaret edemiyorumEki Görüntüle 385948
Merhabalar saçım boyalı ve çok yıprandı sarı ardında kızıl boya sayesinde saçlarda uzadıktan sonra tuaf bir renk aldı. Benim hatırlamadığım şey boyadan sonra kına kınadan sonra boya mı olmuyordu saçımın şuan ki rezil hali ekte ve çok yıprandığı için boyaya cesaret edemiyorumEki Görüntüle 385948
Ay evet benimde çok yıprandı ve kestirmek zorunda kaldım biraz boya kaldı uçlarında diplerim siyah ve beyazlarımda var siz halen daha kına yakıyormusunuz saçlarınıza merak ettim birde ben yakarsam uçları ne renk olur?dönmek istersem valla kına yakmayı bırakıp doğalına bırakırm saçlarıma boyadan dolayı çok işkence ettim. rengide hoş zaten dönmem ya dönersem siyah yaparım bana açık renkler gitmio çünkü. ama çok haklısınız dönmek işkence kınadan
yok ben bıraktım tekrar boyaya dondüm siyah saçtan vazgeçemiyorum. beyazlar tahminimce turuncu olur siyah yerlerde hafif kızıl yansımalar oluyor kınanın koyu renk saçta renk değiştrmesi kolay değilAy evet benimde çok yıprandı ve kestirmek zorunda kaldım biraz boya kaldı uçlarında diplerim siyah ve beyazlarımda var siz halen daha kına yakıyormusunuz saçlarınıza merak ettim birde ben yakarsam uçları ne renk olur?