Saç Kesim Şekilleri saçım düz olsun ama sönük durmasın bakınız...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ela.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
2.161
5
116
Isparta
arkadaşlar saçlarımı philips in düzleştiricisi seramik kaplı olan makine ile düzleştiriyorum ama çok söndürüyor sonra..şöyle düz ve dolgun gösterecek bir yöntem yok mu ya...yardım...

canım ben önce kurutma makinesiyle güzelce tarayarak kurutuyorum. fön kadar düz olmuyor ama epey düzleşiyor. ardından hafifçe düzleştiriyorum. hem çok doğal duruyor hem de havalı oluyor sönük durmuyor. saç yapın nasıl. benimki kıvırcığa yakın ve kalabalık. bi dene bu yöntemi. olmazsa farklı yöntemler ararız:D

kafayı öne eğip tersten fön çekmek işe yarıyomuş ben öle duydum lakin denemedim ama mantıklı geliyo bana deneyebilirisn

krepe yapabilirsin altlarına canım ben öyle yapıyorum

canım ben önce kurutma makinesiyle güzelce tarayarak kurutuyorum. fön kadar düz olmuyor ama epey düzleşiyor. ardından hafifçe düzleştiriyorum. hem çok doğal duruyor hem de havalı oluyor sönük durmuyor. saç yapın nasıl. benimki kıvırcığa yakın ve kalabalık. bi dene bu yöntemi. olmazsa farklı yöntemler ararız:D

o yöntemi de denedim canım ama eski saçlarım olsa ne kadar güzeldi..kansızlık çıkınca diyetten dolayı saçlarımın yarısına yakını dökülmüştü ama topluyor kendini şimdi ,dolgunlaştı ama uçlara doğru azalıyor düz olunca ya da bana psikolojikman öyle geliyor....

simeron krepe ben kalın bir tarakla başımı öne eğip saçlarımın ortasından tepeye tifter gibi yapıyorum ama hoş olmuyor oda cadı gibi..:) senin dediğin yöntem farklı mı?

Canım benim bence düzleştirici yerine fön yapsan daha iyi sonuç alırsın.en azından daha havalı görünür.benim de saçlarım ince telli ve kalçama kadar epeyde uzun yani.düzleştirdiğimde hemen sönüyo.bi de saç kremleri saçların hacmini bozuyomuş.yumuşak olsun diye kullanıyoruz ama sonuç sönük hacimsiz saçlar oluyor ne yazıkki.

benim saçlar da banyodan çıkınca felaket kabarıyor. ertesi günde kabarık oluyor ama ikinci gün sönmeye başlıyor. acaip sinir oluyorum çünkü kabarık saçı çok begeniyorum. bir arakadşım sudan olabilir demişti sizce ilgisi var mıdır?

Canım benim bence düzleştirici yerine fön yapsan daha iyi sonuç alırsın.en azından daha havalı görünür.benim de saçlarım ince telli ve kalçama kadar epeyde uzun yani.düzleştirdiğimde hemen sönüyo.bi de saç kremleri saçların hacmini bozuyomuş.yumuşak olsun diye kullanıyoruz ama sonuç sönük hacimsiz saçlar oluyor ne yazıkki.

doğru söylüyorsun canım ama fönde çok zor çekiliyor ya..bayağı uğraştırıyor..denicem bugün bakalım..ama düzelşririciden daha havalı yaptığı kesindir..

benim saçlar da banyodan çıkınca felaket kabarıyor. ertesi günde kabarık oluyor ama ikinci gün sönmeye başlıyor. acaip sinir oluyorum çünkü kabarık saçı çok begeniyorum. bir arakadşım sudan olabilir demişti sizce ilgisi var mıdır?

aynı sorun bende de var şampuandan mı dedim değiştirdim ama aynı ..mesela bugün yıkadım saçlarımı fönde çekcem ama yarın fıss söncek..

aynı sorun bendede var saclarım cok ince tellı fon kabartıyor ama mahvediyor sacımı düzleştirici kullanıyorum mecburen

valla ben çözümü buldum arkadaşlar geçen gün arkadaşımın saçlarını gördüm düz ve inanılmaz dolgun güzell...meğersem arasında 2 parça kalın çıt çıt varmış ama harika görüntü katmış saçına ..bende çıt çıtla renk vercem saçıma hemde uzama süresini sabırsızlıkla beklemem hemde toparlanır o zamanda hemdeee büyük morel olur bana..şimdi kullanmayan yok bende enayi gibi dışarda herkesin uzun saçlarını kendilerinin sanıyordum..

canım merhaba nasılsın?
önceden düzleştirici yaptığımda çok hoş görünürdü havalı gür ,şimdi azaldığı için kafama yapişio.
postiş al bencede psikolojini olumlu etkileyecektir.

canım merhaba nasılsın?
önceden düzleştirici yaptığımda çok hoş görünürdü havalı gür ,şimdi azaldığı için kafama yapişio.
postiş al bencede psikolojini olumlu etkileyecektir.

merhaba canım iyiyim saol sen nasılsın?
benim dökülme problemim normal seyrine ulaştı şükür ama saçlarımda röfle var diye kısa kestirdim geçen ay bayağı kısaldı bende çıt çıt almaya karar verdim bugün bakıcam hatta..resim eklerim buraya çıt çıtlı halimi....
sen ne yaptın?

valla dökülme azaldı ama giden gitti zaten .
senin adına sevindim canım inşallah daha da gürleşir saçın.
bekliyorum çıtçıtlı halini.:nazar:

dün çıt çıtlarımı aldım ama işlemden geçecek daha rengi kırıldı şimdide benim kesimime uygun kesilcek benim küt çıt çıt sivri çünkü..
bu arada dün saçımı düzleştirdim basık ezik bişey oldu hadi dedim burdaki arkadaşların dediğini uygulayım üstünede fön makinemle geçtim süper oldu arkadaşlar..çıt çıtlarda olunca daha güzel hava katar...ama dökülen saçlarım geri gelsin istiyorum ben...yaa

$anpuan'ladiktan sonra sacinizi cok iyi durulayin kizlar.Saclarda $anpuan kalintisi olunca sac cok sönük ve mat duruyor.
Birde sirkeli suyla durulumanin cok faydasi var.

Aynı şekilde. :)
Ama benim saçım hafif dalgalı ve kurutunca nerdeyse düz gibi oluyo üstende iki düzleştirici tamamdır. :)

Back
X