Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben önce kurutma makinesiyle güzelce tarayarak kurutuyorum. fön kadar düz olmuyor ama epey düzleşiyor. ardından hafifçe düzleştiriyorum. hem çok doğal duruyor hem de havalı oluyor sönük durmuyor. saç yapın nasıl. benimki kıvırcığa yakın ve kalabalık. bi dene bu yöntemi. olmazsa farklı yöntemler ararız![]()
Canım benim bence düzleştirici yerine fön yapsan daha iyi sonuç alırsın.en azından daha havalı görünür.benim de saçlarım ince telli ve kalçama kadar epeyde uzun yani.düzleştirdiğimde hemen sönüyo.bi de saç kremleri saçların hacmini bozuyomuş.yumuşak olsun diye kullanıyoruz ama sonuç sönük hacimsiz saçlar oluyor ne yazıkki.
benim saçlar da banyodan çıkınca felaket kabarıyor. ertesi günde kabarık oluyor ama ikinci gün sönmeye başlıyor. acaip sinir oluyorum çünkü kabarık saçı çok begeniyorum. bir arakadşım sudan olabilir demişti sizce ilgisi var mıdır?
canım merhaba nasılsın?
önceden düzleştirici yaptığımda çok hoş görünürdü havalı gür ,şimdi azaldığı için kafama yapişio.
postiş al bencede psikolojini olumlu etkileyecektir.
Aynı şekilde. :)canım ben önce kurutma makinesiyle güzelce tarayarak kurutuyorum. fön kadar düz olmuyor ama epey düzleşiyor. ardından hafifçe düzleştiriyorum. hem çok doğal duruyor hem de havalı oluyor sönük durmuyor. saç yapın nasıl. benimki kıvırcığa yakın ve kalabalık. bi dene bu yöntemi. olmazsa farklı yöntemler ararız![]()