Saç Kesim Şekilleri sacim gur ve dalgali yardim lutfen

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gokkusagi dusler

Herkese samimi olan bize uzak olsun...
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
398
2.409
43
Kizlar sacim gur ve dalgali uzun saci da cok seviyorum ama bakimi cok zor duzlestirince cok yoruluyorum kuafor bile masallah yap yap bitmiyor diyor. Ki duz saci cok seviyorum.sacimi nasil sakinlestirebilirim yada nasil kullanmaliyim neler oneriyorsunuz. Altin fikirleri olanlar yardimci olur musunuz?simdiden tskler.

ben ruzgarlı ve yagıslı havalarda at kuyrugu yapıyorum :)
ne guzel ıste kabarık sac havalı havalı
ınsanlar ozellıkle kabarsın dıye bırsuru kımyasal kullanıyor gür dursun dıye
duzlestırıcı bencede kullanma yazık saclara ölduruyor resmen

ben ruzgarlı ve yagıslı havalarda at kuyrugu yapıyorum :)
ne guzel ıste kabarık sac havalı havalı
ınsanlar ozellıkle kabarsın dıye bırsuru kımyasal kullanıyor gür dursun dıye
duzlestırıcı bencede kullanma yazık saclara ölduruyor resmen
cok guzel soyluyorsun da iste duz de olsun istiyor insan. ben de diyorum ki duzlestirici kullanmadan duz olmasa da daha uysal dursun. alternatif dogal yontemler isyiyorm

Banyodan sonra hafif nemliyken ör ve öyle yat. Sabah hem kabarmaz hemde güzel olur. Brezilya fönünü de öneririm ama doğal yöntem istediğin için örgüyü tavsiye ettim.

Kizlar sacim gur ve dalgali uzun saci da cok seviyorum ama bakimi cok zor duzlestirince cok yoruluyorum kuafor bile masallah yap yap bitmiyor diyor. Ki duz saci cok seviyorum.sacimi nasil sakinlestirebilirim yada nasil kullanmaliyim neler oneriyorsunuz. Altin fikirleri olanlar yardimci olur musunuz?simdiden tskler.

Kabarıyorsa eline sürdüğün kremden biraz saçına sür :)

Sac modellerine meragim cok baliksirti misir orugu vs bilyorum cok da guzel yapiyorum ama tek sorun kendikimi yapamiyrum. bi de gur olunca iki kat sorun oluyor.pratik oneruleriniz var mi peki;-)

Benim saçlarımda gür dalgalı ve asi. Örüp yatmak çözüm olmuyor sabah örgüyü açınca şekil öyle kalıyor. Şöyle kabarmayı önleyecek bi ürün yokmu

Benim saçlarımda gür dalgalı ve asi. Örüp yatmak çözüm olmuyor sabah örgüyü açınca şekil öyle kalıyor. Şöyle kabarmayı önleyecek bi ürün yokmu
kelin melhemi olsa basina surer.ama aralara ustura vuran var zeytinyagi da yatstiruyor ben simdiye kadar onu begeniyorm

Back
X