nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum ama benimde çok döküldü ama ben doktora bile söylemedim hamileliliğim 5. ayından sonra hiç dökülmedi belki seninde düzelir hemen endişelenme bence...
acaba vitamin eksikliğinizmi var,bebişiniz sizin vitaminizden kullandıgı için kökler zayıf düşmüş olabilir,benimde hamilelikten önce aşırı dökülmem vardı doktor hamile kaldıktan sonra vitamin verdi içinde 12 çeşit vitamin varmış demir kalsiyum vs..hepsi şimdi nerdeyse önceki dökülenin 4 de 1i dökülüyo...vitamin hapı kullanıyomusunuz yada folik asit...
canım benimde hamile kalmadan önce saçlarım çok dökülüyordu..
ama bioksin kullanmaya başladım..
dökülmesi tamamen kesildi..
tavsiye ederim ..
şimdi hamileyim ama saçım hala dökülmüor.
istersen doktoruna elevit pronatal yazmasını söyle danışarak ben çok memnun kaldım içeriği şu...Yaklaşık 15 gündür doktorun verdiği Gyno Ferro Sanol kullanıyorum. Ondan öncede folik asit kullanıyordum. Ama hiçbir fark göremiyorum dökülmesinde. Yerlerden saç toplamaktan ve artık saçıma fön çektirdiğimde bile kötü, kafama yapışık görünmesinden çok mutsuzum.
Gyno Ferro Sanol iyi bişeymiş bildiğim kadarıyla :çok üzgünüm:
Cevabın için teşekkür ederim. Bioksin denememiştim. Sanırım onu da deniycem. Ampulleri ve şampuanı bir arada mı kullandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?